Post de Maria Guardiola a Instagram amb un primer pla en una habitació el 27 de febrer de 2023

Maria, filla de Pep Guardiola, torna a sorprendre tothom amb la seva última foto

Maria Guardiola ha tornat a publicar una foto impactant a les xarxes

Maria Guardiola ho ha tornat a fer. La filla de Pep Guardiola ha deixat impactats tots els seus seguidors de les xarxes socials. Ha estat després de publicar el seu impactant canvi de look.

Si a alguna cosa ens tenia acostumats Maria Guardiola era als seus cabells rossos. Però sembla que això ha canviat. I és que a l'última fotografia de la jove llueix una cabellera completament fosca.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Maria Guardiola impacta amb la foto del canvi

Maria, la filla de Pep Guardiola, ha tornat a deixar de pedra tothom. La jove 'influencer' mai no defrauda. I és que no és la primera vegada que Maria Guardiola impacta els seus seguidors.

Sempre té preparada una sorpresa per als més de 730.000 fans d'Instagram. I aquesta vegada no ha estat per a menys. Si fa un temps vèiem com Maria Guardiola apostava per una cabellera rossa platí, ara tot ha canviat. I a la inversa, de fet.

Maria Guardiola decidia canviar el color dels seus cabells a un castany fosc. Després de l'estiu, i amb l'arribada de la tardor, la noia s'ha animat amb un canvi radical. Un fet que revelava a la foto que ha penjat a les seves stories d'Instagram les últimes hores.

Muntatge amb un story de Maria Guardiola fent-se una foto en un mirall i mostrant la seva cabellera fosca
Maria Guardiola mostra el nou canvi de look. | Instagram, @maria.guardiola

La filla de Pep Guardiola i Cristina Serra mostrava clarament el seu canvi de look. «Tornada al castany», comentava en un post anterior sobre el seu nou aspecte físic.

Un canvi que tornava a posar en mans d'Harriet Fuller Hair, la seva perruqueria de confiança a Londres. I és que Maria Guardiola ja havia anat al centre un temps enrere.

Maria Guardiola apostava pel ros fa només un any. Un color que fins ara havia lluït a totes les seves fotografies d'Instagram. Però ara ha decidit canviar d'aires i lluir una cabellera més fosca.

Maria Guardiola ensenya el nou tatuatge

No ha estat aquest el darrer canvi amb què ens ha sorprès Maria Guardiola. La setmana passada la jove influencer acudia al seu Instagram per deixar constància de l'últim tatuatge que s'havia fet.

A les seves stories, Maria Guardiola ho documentava amb un vídeo el moment. Allà se la veia a l'estudi de tatuatges Mec House, situat al Regne Unit. Lloc on la catalana es troba vivint des de fa algun temps.

I també podia albirar-se el tatuador injectant-li tinta en una part del braç, gairebé tocant a l'espatlla. Es tracta del lloc que la filla de Pep Guardiola escollia per gravar-se el tatuatge, una mica discret.

Es tractava d'un petit tatuatge de tinta fina i prima que representava unes ales d'àngel. I amb qui Maria Guardiola ha quedat encantada, segons deixava molt clar al vídeo: «M'encanta».

I aquest no serà, segurament, el darrer canvi amb què ens sorprendrà Maria Guardiola. Si ja ha apostat per un nou tatuatge i un canvi de look radical... Quina serà la propera novetat de la filla de Pep Guardiola?