Primer pla d'Isa Pantoja mirant a càmera somrient a la presentació de la col·lecció de Felix Ramiro

A Isa Pantoja no li tremola la veu en donar una mala notícia sobre la seva mare

Isa Pantoja confessa que no té relació amb la seva mare, a vigílies del casament

Isa Pantoja ha estat una de les grans absents al concert que va oferir Isabel Pantoja aquest cap de setmana a l'Estadi de la Cartuja de Sevilla.

Sobre el motiu de la seva absència, Isa Pantoja ha parlat aquest dilluns al programa en què col·labora, 'Vamos a ver', a Telecinco.

Isa Pantoja confessa que no té relació amb la seva mare, Isabel Pantoja

«Em sembla increïble que es faci la pregunta dels grans absents. La gent sap el que passa amb el meu germà. Jo no hi he anat perquè no tenim relació», ha confessat, visiblement dolguda.

Tot seguit, ha volgut aclarir que no té cap sentit per a ella aparèixer al concert o anar al seu 'camerino' ara mateix, quan la relació mare i filla és inexistent.

Isa Pantoja sent entrevistada per diversos mitjans de comunicació
Isa Pantoja confessa que no té relació amb la seva mare, a vigílies del casament | GTRES

«No té sentit que vagi al concert sense haver-hi parlat abans. Hi ha coses que passen i passaran i si no parlem abans, no em plantaré al concert. Per a la gent és artista, per a mi, és la meva mare», afegia.

Pel que sembla, segons el periodista Antonio Rossi, Isa va demanar entrades per anar al concert, però li van dir que «no».

«Jo vaig fer el que vaig considerar, em vaig plantejar anar-hi. Resposta d'ella no en vaig rebre. No em van dir que no hi anés. Em vaig plantejar anar-hi, vull que vagi al casament», aclaria la col·laboradora, que recalcava que no va anar al concert perquè abans vol tenir una xerrada amb la seva mare.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«A mi no em cal que em convidin. Si vull anar-hi, hi vaig. Però em sembla incòmode anar-hi, si hagués parlat amb ella...» ha explicat contundent.

Isa Pantoja creu que la seva mare no anirà al casament

Isa Pantoja i Asraf Beno ja han començat el compte enrere per al casament. Falta menys d'un mes, el 13 d'octubre que ve, serà quan la filla d'Isabel Pantoja i la seva parella es donin el 'sí, vull' a Sevilla.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa Pantoja confessa que no té relació amb la seva mare, a vigílies del casament | Instagram, @isapantojam

I, mentre ultima els detalls del seu enllaç, Isa ha respost molt sincera sobre la gran incògnita: Assistirà Isabel Pantoja al seu casament amb Asraf?

«Crec que no anirà al casament, no ho sé, jo no la jutjo per no anar-hi, però no vull que ningú la jutgi. Evidentment m'agradaria que hi anés...», ha reconegut.

I afegia: «Jo respecto si la meva mare no vol venir, no la jutjaré. Estic amb la consciència tranquil·la. Jo el que vull és acostar-m'hi i estar bé», ha contestat Isa.

«Malgrat que hi vagin altres persones que no li agradin, abans de res és ella», ha explicat. Isa justifica així l'assistència d'alguns convidats al casament amb què Isabel Pantoja no tindria bona relació. Entre ells, Jorge Javier Vázquez, que serà el seu padrí, o Dulce, qui va ser la seva mainadera.

Sobre els motius pels quals la cantant no vol parlar amb la seva filla, Isa no els sap, però «tampoc la jutjo i ningú la pot jutjar. No ha passat res en concret».

Qui sí que manté una excel·lent relació amb Isabel Pantoja és la seva cosina, Anabel Pantoja, que forma part de l'equip que acompanya la 'tonadillera' a la gira de concerts.

Per això, el presentador del programa, Joaquín Prat, li ha preguntat per què la seva cosina no intenta mediar entre la mare i ella, perquè hi pugui haver aquesta conversa que tant desitja Isa amb la seva mare.

«No vull comprometre ningú. Anabel està en contacte amb mi, si surt d'ella, genial», ha conclòs.