Primer plànol de Kiko Rivera amb gest atònit en 'Sálvame Deluxe'

Els diners de Kiko Rivera després del seu veto a Telecinco: com es guanya la vida ara

El fill d'Isabel Pantoja viu allunyat de la televisió i polèmiques familiars

Des de fa uns mesos Kiko Rivera està completament centrat en la seva família, la seva dona Irene Rosales, els tres fills i la carrera musical.

Com ell mateix va confessar, l'ictus que va patir fa gairebé un any, l'octubre del 2022, li va fer replantejar la seva vida.

"La vida m'ha donat una altra oportunitat"

“El dia 20 oct aquest que és aquí ha tornat a néixer, la vida m'ha donat una segona oportunitat i no penso desaprofitar-la”, confessava aleshores.

I sembla que ha estat així. Des de llavors Kiko començava a replantejar-se la seva vida, deixava enrere els “hàbits dolents” i començava a cuidar cos i ànima. Per això, va decidir allunyar-se de tota mena de polèmica familiar, especialment les protagonitzades amb la seva germana i la seva mare.

Primer plànol de Kiko Rivera amb mirada contundent i semblant enfadat en 'La herencia envenenada' de Telecinco
Els diners de Kiko Rivera després del veto a Telecinco | Mediaset

Des de fa un any no ha tornat a trepitjar els platós de Telecinco, on ell mateix protagonitzaria una de les entrevistes més polèmiques amb 'Cantora: La herencia envenenada'.

Lluny de Telecinco

I, no només això. A principis d'any, Mediaset vetava el seu nom. I encara que ja se'n torna a parlar, no sembla estar per la tasca de voler seure de nou en un programa de Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De moment, sembla haver tingut un breu acostament amb la seva mare, Isabel Pantoja, que sí que va estar al seu costat quan, recentment, va haver de ser operat del cor.

També manté una relació excel·lent amb el seu germà Cayetano Rivera. Tot i això, amb Fran encara la situació està molt freda.

I amb la seva germana Isa Pantoja, la relació està completament trencada. Tant és així que, possiblement, serà el gran absent al seu casament amb Asraf Beno, que tindrà lloc el proper mes d'octubre.

Com es guanya la vida ara?

Història d'Instagram de Manuel Cortés Bollo amb Kiko Rivera com a DJ del dia 10 de juliol de 2023
Els diners de Kiko Rivera després del veto a Telecinco | Instagram, @manuelcortesbollo

Des de fa un temps, Kiko Rivera ha intentat guanyar-se la vida gràcies als seus projectes musicals. Completament bolcat a la seva música, fa sessions de Twitch on va compartint amb els seus seguidors els seus nous treballs i projectes.

I la veritat és que la música i el seu treball com a DJ ja fa molts anys que és un dels seus principals mitjans de vida.

Fa només uns dies reapareixia a les seves xarxes socials per confirmar que es troba en un excel·lent moment personal i professional. A punt per tornar als escenaris.

"Després de diversos mesos sense sortir en cap mena de programa de televisió, revista, referent al cor o a la meva vida privada, he de dir que de salut i força mental estic com mai", ha compartit amb els seus seguidors a Instagram. “Ara, després d'exercitar la ment toca el pas següent... El meu cos”, afegia.