Primer pla de Marta Riesco mirant a càmera mentre se subjecta els cabells amb rostre seriós

Marta Riesco revela el seu moment més delicat: 'M'ha preguntat si estava depilada'

L'exreportera de Telecinco ha fet una duríssima confessió que ha sorprès tothom

A través de les xarxes socials, Marta Riesco ha compartit amb els seus més de 190.000 seguidors algunes situacions incòmodes que va haver de viure mentre treballava a Telecinco.

La que va ser reportera a 'El programa de Ana Rosa' i Fiesta' ha recorregut al seu compte d'Instagram per denunciar públicament que es va sentir sexualitzada per part dels seus companys de professió.

I és que, si per alguna cosa es caracteritza Marta és perquè no té cap objecció a parlar obertament de tot el que l'incomoda.

"Abús de poder"

Comentaris masclistes, preguntes fora de lloc, fins i tot “abús de poder”, Marta ha posat de manifest amb tot luxe de detalls els seus moments més delicats a la televisió.

Marta Riesco contenta sent preguntada per un micròfon d'Europa Press a la premiere de les Tortugues Ninja
Marta Riesco revela el seu moment més delicat | Europa Press

“S'estan donant cops al pit a certs programes on he tingut moments complicats. I jo era un cigró davant de les coses de tipus sexual que deien sobre mi”, ha començat dient.

I molt sincera, afegia: “A mi un col·laborador m'ha preguntat si estava depilada a les meves parts íntimes perquè a ell li agradaven les dones que no ho feien. I m'ho ha dit davant d'altres persones que han mirat cap a una altra banda en sentir-ho”.

“Sé el que és viure un abús de poder i haver de callar-te perquè pensaves que et farien fora”, ha finalitzat dient.

Així va ser el seu fulminant acomiadament de Mediaset

El mes de març passat Marta Riesco era acomiadada, de forma fulminant, d'Unicorn Content. La productora que, entre d'altres, desenvolupa els programes de Telecinco 'TardeAR' o 'Fiesta'.

Storie de Marta Riesco a Instagram fent un comunicat des de casa en camisa de dormir el 27 d'agost de 2023
Marta Riesco revela el seu moment més delicat | Instagram, @marta.riesco

Ella mateixa confirmava la notícia alhora que anunciava que emprendria accions legals contra la societat:

“He rebut una comunicació d'acomiadament disciplinari per part de l'empresa on he estat treballadora des del 2017”, començava dient.

"No estic conforme amb els motius que l'empresa ha al·legat per prescindir dels meus serveis. Per això us anuncio que l'acomiadament serà impugnat davant el Jutjat social", explicava.

Des de llavors, la periodista s'ha mantingut allunyada de la televisió o qualsevol altre mitjà de comunicació. Això sí, les seves xarxes socials han esdevingut la millor plataforma per compartir el seu dia a dia…

El que sembla poc probable, de moment, és que Marta Riesco torni a la televisió, almenys, a Telecinco.

Un mes després de l'arribada d'Alessandro Salem com a nou conseller delegat de Mediaset, sortia a la llum el nou Codi Ètic de la companyia.

La nova política de Mediaset busca allunyar-se de perfils controvertits per apostar per altres de més familiars. Fins i tot apareixien diversos personatges “vetats”, inclosos en una mena de llista negra.

Entre ells, la mateixa Marta Riesco, el seu ex Antonio David Flores, Rocío Flores, Rocío Carrasco i Olga Moreno.