Primer pla de Susanna Griso mirant a càmera i somrient en un photocall

Susanna Griso no ho oblida: el moment més difícil del seu casament amb Carles Torras

Susanna Griso ha explicat què va passar al casament amb Carles Torras

Susanna Griso ha tornat a sorprendre aquest dimarts l'audiència del programa. Ha estat al programa que presenta, 'Espejo Público' als matins d'Antena 3.

Allà, la presentadora catalana no ha pogut evitar recordar un moment tens del seu casament. Susanna Griso es va casar l'any 1997 amb l'ex de TV3 Carles Torras.

I anys després, sent ja aquest el seu exmarit, ha volgut recordar el que va passar aquell dia tan especial a les seves vides. Cosa que, segons ha afirmat, li va arribar a molestar molt.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Susanna Griso se sincera: «Em va molestar molt»

Susanna Griso s'ha sincerat. Un fet que ja ha esdevingut habitual per a la presentadora catalana. Fa uns dies explicava com era la seva relació actual amb el seu ex. I aquest mateix dilluns es mostrava preocupada per la filla Dorcette.

Ara, la presentadora d'Antena 3 ha aprofitat un moment per confessar-se a la seva audiència. Ha estat aquest dimarts, 19 de setembre al seu programa, 'Espejo Público'.

Susanna Griso ha explicat un fet que va passar al seu casament. La periodista va casar ja fa més de 25 anys amb Carles Torras. De qui, i des del 2020, ja està divorciada.

Primer pla de la periodista Susanna Griso
Susanna Griso se sincera amb la seva audiència. | Europa Press

I ha estat parlant del funeral de María Teresa Campos i de la gestió que n'estan fent les dues filles, Terelu Campos i Carmen Borrego que ha arribat al tema.

«Jo preparava el meu casament amb la millor de les intencions i recordo que hi va haver un comentari que em va molestar molt», ha començat a explicar Susanna Griso.

I és que en què havia de ser el dia més feliç de la seva vida va passar un fet que encara recorda avui dia. «Un company de feina es va molestar per la taula que li havia tocat i les persones que tenia al costat».

«Em va fer un comentari molt desafortunat que em va molestar molt i segurament ho està sabent ara», ha confessat la presentadora d'Antena 3. Tot i que no ha volgut revelar de qui es tractaria.

Susanna Griso i Carles Torras es van casar l'any 1997. I només fa tres anys es van divorciar. La parella té tres fills en comú. Tot i que, com va revelar la mateixa presentadora, tots dos continuen mantenint una bona relació entre ells.