Muntatge fotogràfic entre una imatge de Shakira i una de Lili Melgar, la cangur dels seus fills

A la llum la milionada que hauria cobrat la mainadera de Shakira a la seva última cançó

Lili Melgar és al punt de mira després d'haver aparegut al videoclip de la cançó de la cantant

La nova cançó de Shakira està fent parlar molt. Els dards llançats cap a Joan Piqué i les reclamacions cap al futbolista li han fet protagonitzar una altra polèmica. Ara, en aquest nou capítol hi ha una nova persona implicada: la cangur, la Lili Melgar.

L'aparició de la cangur al videoclip del nou tema enverinat va agafar per sorpresa molts. I, no només això, el sou que podria haver cobrat la cangur per aparèixer a la cançó està en boca de tots.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Lili Melgar, per a tu aquesta cançó, que no et van pagar la indemnització»

'El Jefe', així es diu el nou tema de la colombiana. La seva col·laboració amb Fuerza Regida pretén visibilitzar la desigualtat laboral entre homes i dones, però la veritat és que aprofita per carregar contra la família Piqué.

En aquesta no només hi surt malparat Joan Piqué, el seu exsogre, sinó també l'exfutbolista. La cantant l'acusa de no haver indemnitzat Lili, la cangur dels seus fills. D'aquí la seva presència al videoclip.

Shakira, Fuerza Regida - El Jefe (Official Video)

Suposadament, la Lili la va ajudar a descobrir les infidelitats amb el seu home i, per això, la fa servir per carregar contra el clan dels Piqué. Ara bé, la pregunta que tothom es fa és: quant ha cobrat Lili Melgar per aparèixer al videoclip?

Quant ha cobrat la Lili per aparèixer al videoclip?

Tenim aquesta informació per als més curiosos. I, és que, segons indica el Principal, Lili Melgar podria haver guanyat una gran quantitat de diners. Tal com va indicar 'TardeAR', l'exempleada de la família Piqué hauria ingressat al voltant d'un milió d'euros.

A més, a banda del milió, hauria signat per obtenir part dels premis que generi la cançó, que en només 24h ha superat les 12 milions de reproduccions a la plataforma YouTube.

Aquest nou capítol se suma al que Gerard Piqué va protagonitzar aquest divendres. L'entorn de l'exfutbolista va aclarir que no havia pagat la liquidació a la mainadera perquè ella va acceptar continuar treballant per Shakira. Tot i això, Shakira li va pagar fins a l'últim cèntim i, actualment, segueix treballant amb ella.