Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços

Gabriela Guillén fa una petició als fills de Bertín Osborne en ple embaràs

Gabriela Guillén vol estar a prop dels fills de Bertín Osborne

Gabriela Guillén tornava a irrompre aquesta setmana dins del panorama mediàtic en concedir una nova entrevista, aquesta vegada a Antena 3. Una entrevista en què la model s'ha sincerat completament, embarassada de sis mesos, sobre la seva relació amb Bertín Osborne i el nadó que espera.

Encara que de moment estiguin separats «per les circumstàncies», sembla que no perd l'esperança de tornar a estar junts. Gabriela Guillén té clar que el cantant és el pare del seu fill i l'estima malgrat tot.

Captura del programa 'I ara Sonsoles' de dimecres 20 de setembre
Gabriela Guillén reapareix a Antena 3 amb Sonsoles Ónega | Antena 3

D'altra banda, la model ha deixat molt clar que el seu fill no és cap error. «No som irresponsables. A qualsevol parella li pot passar això, quan tens una relació estable pot passar, es corre el risc», assegurava a Sonsoles Ónega.

«Per mi el meu fill és un regal, l'estimo, no és un error», sentenciava en resposta a les dures paraules que li dedicava Fabiola Martínez al seu moment.

A més a més, Gabriela Guillén tampoc dubtava a parlar sobre com la seva relació amb els altres fills de Bertín Osborne, a qui els hi ha llançat una petició. I és que li agradaria que creixessin junts com a germans i tinguessin una bona relació, sempre que ells hi estiguin d'acord.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gabriela Guillén parla sobre els fills de Bertín Osborne

«Si ells volen tenir una relació amb el meu fill jo estaré encantada, al final la família sempre estarà unida», assenyalava amb seguretat. Pel que fa a la seva faceta com a pare, la model té molt clar que Bertín és el millor. «Ell és un excel·lent pare, ho he vist», assegurava sobre això.

«Amb Kike, amb Carlos. És molt afectuós, es preocupa molt per la seva família. Crec que és injust tot el que se n'ha parlat. A mi sempre m'ha tractat molt bé, ho vull recalcar», donava la cara pel cantant.

Primer pla de Gabriela Guillén al plató de 'I ara Sonsoles' a Antena 3
Gabriela Guillén ha parlat sobre els fills de Bertín Osborne | Antena 3

I, precisament, en referir-se al fill gran de Bertín Osborne i Fabiola, la model no va poder evitar emocionar-se. I és que tots dos compartirien un vincle molt especial, segons explicava. «És meravellós, és que és tan afectuós, jo l'adoro. I sap dir el meu nom, em diu 'Gaby, guapa!'», revelava Gabriela Guillén a 'Y ahora Sonsoles'.