Primer pla de Susanna Griso visiblement indignada

Susanna Griso es trenca a 'Espejo Público': què ha passat i per què està emocionada

Suanna Griso s'ha posat a plorar, emocionada amb el testimoni d'un convidat molt especial

Molt emocionada, Susanna Griso no ha pogut evitar trencar-se, en directe, a 'Espejo Público', en sentir el testimoni de Nano. El jove 'tiktoker', de 22 anys, es va fer viral en compartir el seu dia a dia amb dues feines per tirar endavant la seva família.

La història de Nano saltava de les xarxes socials als mitjans de comunicació. El seu vídeo publicat a TikTok, en què explicava que tenia dos treballs per ajudar a casa, es feia viral. I aquest dilluns el jove, amb la seva mare, ha visitat el plató d''Espejo Público' per compartir la seva dura història.

Un relat que ha commogut especialment la presentadora catalana. Amb el seu missatge, tal com ell mateix ha explicat, volia obrir els ulls als joves que, sortosament, no tenen dificultats econòmiques. I que no saben valorar l'esforç dels pares per tirar una família endavant.

Susanna Griso es posa a plorar en sentir la història de Nano

A més, a la seva entrevista el jove ha fet un repàs sobre la seva dura infància emocionant Susanna Griso, que no podia reprimir les llàgrimes. I és que la presentadora de Barcelona s'ha sentit especialment commocionada amb la seva història. Recordem que la catalana col·labora amb diferents causes.

Susanna Griso i Nano
Susanna Griso ha entrevistat el joven del moment. | atres

La barcelonina també va confessar fa un temps que va tenir amb la seva germana un jove en acollida, anomenat Koudus. El jove va arribar a la seva vida gràcies a la seva germana, ja que aquesta treballa a centres de nens tutelats, els anomenats 'menas' (menors estrangers no acompanyats). Mentre ella s'encarrega de les despeses, el jove viu amb la seva germana. «Jo sí que el considero el meu fill i vaig a mitges en això amb la meva germana», va explicar en el seu moment Griso.

Per això, el cas de Nano li va arribar especialment al cor de la catalana, que empatitzava amb la seva història. 

Susanna Griso abraçant Nano
La presentadora de Barcelona s'ha emocionat. | Atresmedia

Conscient que la seva mare sola no podia mantenir els seus tres fills, Nano explicava a la barcelonina que va decidir deixar els estudis per ajudar a casa. «Des de ben petit vaig començar a cuidar la meva família, em vaig adonar que havia de ser el referent patern, i me'n vaig adonar per les coses que he viscut», va explicar.

Després de fer-se viral a les xarxes socials, es va saber que Nano havia deixat els estudis per ajudar la seva mare a mantenir la seva família. Va començar a treballar a la construcció i actualment compagina la seva feina de repartidor en un centre de logística amb el de cambrer.

Susanna Griso a 'Espejo Público'
La catalana hi està molt implicada. | Antena 3

També va explicar que el seu pare patia alcoholisme i que una segona parella de la seva mare els maltractava: «Es va tornar boig, va morir la seva mare i va començar a pagar-ho amb nosaltres, ens pegava pallisses… A les quatre del matí ens aixecava per tirar-nos per les escales».

El consell de Susanna Griso a Nano

El seu testimoni ha servit per fer una crida a la situació precària en què viuen moltes famílies. Tanmateix, gràcies al salt de la seva història de les xarxes socials i a la televisió, la vida de Nano podria fer un gran canvi. I és que han estat molts els empresaris que li han ofert un lloc de treball per millorar les seves condicions laborals.

En directe, la periodista Lorena García li posava sobre la taula una oferta molt atractiva. «És una dona que ha trucat al nostre programa, a 'Espejo Público', i el que ofereix és un treball per a tu en el muntatge de bastides per a plataformes petrolieres», començava explicant.

Susanna Griso amb una camisa blanca
Susanna Griso vol ajudar des d''Espejo Público'. | Antena 3

«És un sou digne, en una sola feina perquè no hagis d'estar pluriocupat, i podria ser a Puerto Llano. A més, el que ens diu aquest missatge és que, si tens actitud, estan disposats que vagis pujant escalafó a l'empresa. Oferta laboral sobre la taula», afegia.

Molt agraït, Nano rebia aquesta oferta. Ara bé, abans que prengués una decisió sobre el seu futur, la catalana Susanna Griso donava un savi consell al jove 'tiktoker': «Et demano que tinguis la ment molt freda. La televisió, les xarxes socials… Tot és molt efímer… treu només el que és bo, però mantingues la ment molt freda», li va aconsellar la barcelonina a Nano abans de fondre's en una afectuosa abraçada de comiat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!