Primer pla de Jorge Javier Vázquez durant l'estrena de 'Contes xinesos'

Jorge Javier Vázquez: un missatge contundent després de l'acomiadament de Telecinco

El presentador ha hagut de «fer les maletes» de nou

Aquest dijous Mediaset confirmava el que semblava ser la crònica d'una mort anunciada… La fi definitiva de ‘Cuentos Chinos' després de «no haver obtingut els resultats esperats». Davant la decisió de Telecincode cancel·lar l'emissió del nou programa, Jorge Javier Vázquez ha enviat un contundent missatge.

Molt sincer, el català ha tornat a recórrer a les xarxes socials per confirmar el seu acomiadament de Telecincoi acomiadar-se de l'audiència.

El missatge de Jorge Javier Vázquez després del seu acomiadament de Telecinco

I ho ha fet de forma molt similar amb què, fa tot just dues setmanes, expressava la seva il·lusió per aquest nou projecte, amb una carta publicada al seu compte d'Instagram:

Jorge Javier Vázquez al setè programa de Contes Xinesos a Telecinco
El català parla després del seu acomiadament de Telecinco. | Mediaset

«Vaig arribar al veïnat disposat a quedar-me durant molt de temps, però els lloguers estan pels núvols! No ho ha pogut ser. Des d'aquí, les meves felicitacions més sinceres a Pablo Motos, Carlos Sobera i Wyoming. Estrelles perquè romanen a la franja gràcies a allò que tots busquem en començar un programa: l'èxit», comença el seu escrit.

Malgrat la tristesa que li produeix tancar aquest nou projecte, el de Badalona no perd l'esperança. «Toca fer les maletes i, com ens va dir ahir Manuela Carmena: continuar confiant en la vida. Sempre», afegeix Jorge Javier.

Per acabar, dona les gràcies pel suport rebut i fa autocrítica per no haver pogut guanyar-se el favor de l'audiència: «Gràcies i perdó per no haver sabut trobar la clau de la vostra complicitat. Aquesta és la pena que em queda».

Jorge Javier Vázquez ja té «substituta» a Telecinco

Després d'anunciar la cancel·lació de 'Cuentos Chinos', Mediaset sorprenia tothom amb una notícia bomba: el fitxatge de Lara Álvarez com a nova presentadora de 'GH VIP 8'.

Lara Álvarez somrient a Me Resbala de Telecinco
Lara Álvarez és el nou fitxatge de 'GH VIP 8'. | Mediaset

La presentadora, una de les més estimades per l'audiència, ha esdevingut així la «substituta» del català a Telecinco. S'uneix a l'equip de la vuitena edició de 'GH VIP' com a presentadora de 'GH VIP. Última hora', que oferirà una selecció dels esdeveniments més importants i destacats de la convivència dels protagonistes del 'reality'.

El programa s'emetrà de dilluns a dimecres, després d''Informativos Telecinco' 21.00 hores, a l'espai que deixa buit 'Cuentos Chinos' a l'horari de màxima audiència de la cadena.

Lara Álvarez aconseguirà reconquistar els teleespectadors i sortir d'aquesta gran crisi d'audiència de Telecinco?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!