Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera

Jesulín de Ubrique per fi explica la veritat del seu matrimoni amb María José Campanario

Jesulín de Ubrique està donant-ho tot a 'Mastechef celebrity 8'. Tot i això, María José Campanario és l'únic que li ronda pel cap.

Jesulín de Ubrique està demostrant que a part de tenir art a la plaça de toros, també ho té entre fogons. El torero està sent un dels protagonistes a 'Masterchef celebrity 8'. Però lluny de la competició, no pot parar de pensar la dona de la seva vida.

Jesulín de Ubrique recorda la seva dona, María José Campanario

Jesulín de Ubrique ho està donant tot al concurs de 'Masterchef celebrity'. Amb aquesta edició, Jesulín ha sorprès l'audiència amb el seu talent secret: la cuina. Tot i que també ha mostrat el seu costat més competitiu, cosa que implica constants bronques amb els seus companys que, igual que ell, també volen aconseguir la victòria.

Tot i aquest temperament, aquest dijous Jesulín d'Ubrique no ha pogut evitar emocionar-se al parlar de la seva dona, María José Campanario. Ha estat Toñi Moreno la que ha revelat que Jesulín i ella van ser nòvios als 14 anys, quan era noveller.

Imatge de Jesulín d'Ubrique amb rostre molest a 'MasterChef Celebrity 8' durant la seva discussió amb Toñi Moreno
Jesulín de Ubrique va recordar amb molta emoció la seva dona | RTVE

"El conec de tota la vida i l'única vegada que va centrar el cap va ser amb María José. Jo no he vist un home més enamorat. María José va ser diferent des del primer moment", va explicar la presentadora. Per sorpresa de molts, Jesulín d'Ubrique va optar per respondre a la periodista, explicant els inicis amb l'amor de la vida:

"La meva dona va arribar en un moment de la meva vida molt important. La vaig conèixer per una amiga en comú, la vaig convidar a un cafè i li vaig dir que de la meva cara no s'oblidaria", va indicar. Des d'aleshores, Jesulín de Ubrique i María José Campanario han estat inseparables, tot i que reconeix que fer front a la pressió mediàtica ha estat dur.

Toñi Moreno va continuar preguntant a Jesulín de Ubrique sobre la seva relació amb María José Campanario i com van portar això de la seva malaltia. L'odontòloga pateix de fibromiàlgia, una afecció que provoca dolors forts i generalitzats per tot el cos i de moment no té cura.

"¿Has plorat molt?", va preguntar Moreno a Ubrique. "He plorat, he patit, hem plorat d'alegria... I aquí estem, al peu del canó" , va respondre emocionat l'ex de Belén Esteban.

Jesulín de Ubrique: en un embolic per treure el seu costat més competitiu

Jesulín de Ubrique i Toñi Moreno van protagonitzar un moment molt tendre recordant a María José Campanario. Pero, tot i que no ho sembli, fa només una setmana que tots dos s'estaven a punt de llençar les paelles pel cap.

Jesulín de Ubrique havia parlat pujat de to a Daniel Illescas durant una prova d'eliminació. Una actitud que Toñi Moreno va rebutjar públicament.

A més, després de la seva emotiva conversa sobre l'esposa de Jesulín de Ubrique, semblava que havien fet les paus. Però això no va durar gaire, perquè Toñi va tornar a treure el tema i això a Jesulín el va posar dels nervis.