Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

La nova feina de Belén Esteban en una empresa catalana que aixecarà polseguera

Belén Esteban és la nova cara visible d'una empresa catalana

Belén Esteban ha tornat a sorprendre. La col·laboradora del desaparegut 'Sálvame' ha impactat tothom després de revelar que ha fitxat per una empresa catalana.

Crea Energia ha comptat amb Belén Esteban per al seu nou anunci publicitari. I no només això. A més, gràcies a una IA, serà la mateixa Belén Esteban la que faci d'operadora.

La 'princesa del pueblo' serà l'encarregada de contestar totes les trucades que rebi l'empresa catalana. Cosa que, sens dubte, ha deixat de pedra tots els seus seguidors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban fitxa per una empresa catalana

Belén Esteban ha impactat tothom una altra vegada. La de Paracuellos sembla que mai no deixa d'estar ficada en projectes nous. Sobretot després de l'adeu de 'Sálvame'.

Fa uns mesos coneixíem que Belén Esteban i alguns dels seus companys de Telecinco es passaven a Netflix. Cosa que combinaria amb la venda dels seus productes 'Sabores de la Esteban'. I ara ha acabat de sorprendre tothom amb la seva darrera feina.

Crea Energia, una empresa catalana especialitzada en el sector de l'energia, ha fitxat Belén Esteban per al seu nou anunci. I no només això, sinó que també serà la nova operadora.

Primer plànol de Belén Esteban posant somrient a l'esdeveniment de Crea Energía
Belén Esteban ha fitxat per Crea Energia. | GTRES

Belén Esteban serà, així, la veu que atendrà tots els nous clients de Crea Energia. Cosa que és possible gràcies a la Intel·ligència Artificial i a «un avatar digital intel·ligent».

«Bona tarda. Benvinguts a Crea Energia, soc Belén Esteban». Aquesta és la frase que saltarà si truqueu directament al número gratuït de la companyia catalana d'energia. A més, es podran sentir frases tan icòniques de Belén Esteban com «¿me entiendes?».

La tarifa de llum 'Belén Esteban'

Belén Esteban, a més, comptarà amb una tarifa de llum pròpia. La comercialitzadora catalana d'electricitat té a disposició dels seus clients la tarifa Belén Esteban, publicitada per la col·laboradora de televisió.

Captura de la web de Crea Energía on surt la foto i el telèfon per trucar a Belén Esteban
Belén Esteban apareix ja a la web de Crea Energia. | Crea Energía

Es tracta d'una tarifa low cost. La tarifa 'Belen Esteban' cobra el preu de cost de l'energia en cada moment i una quota fixa mensual de 5,89 euros.

És la primera vegada que es fa servir la intel·ligència artificial generativa, és a dir, que va creant la conversa sobre la marxa, per a una campanya publicitària. «És una campanya innovadora articulada mitjançant IA que suposa una fita tecnològica i de la mà de Belén Esteban», ha anunciat l'empresa catalana.