Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa

Rocío Carrasco: com se sent després de perdre una de les persones més importants

Rocío Carrasco l'ha recordat després del seu enterrament

Rocío Carrasco va sortir del funeral de María Teresa Campos molt emocionada. La periodista va ser com una segona mare per a ella i la seva mort va ser molt dolorosa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío Carrasco: dures paraules després del funeral

Rocío Carrasco i María Teresa Campos tenien una relació molt íntima. La comunicadora va veure el potencial de Rocío des de ben petita i van arribar a compartir pantalla en diverses ocasions.

A més de ser la seva padrina televisiva, María Teresa també va ser un gran suport quan la mare de Rocío Carrasco, la gran Rocío Jurado, va morir.

Tot i això, el passat 5 de setembre la reina dels matins moria a l'hospital, deixant així Rocío Carrasco "orfe" per segona vegada.

L'11 de setembre, la família i sers estimats de Maria Teresa se van acomiadar d'ella a la parròquia de Sant Pau de Màlaga. Encara que sabent les connexions que tenia amb Madrid, van decidir fer un altre acte en honor seu a la capital aquest dilluns 25 de setembre a les 21:00 h.

Imatge de Rocío Carrasco durant el funeral de María Teresa Campos celebrat a Madrid el 25 de setembre de 2023
Rocío Carrasco sortint del funeral a Madrid | GTRES

L'adéu definitiu es va celebrar a l'església de Santa María de Caná, a Pozuelo de Alarcón. La cerimònia va ser molt emotiva, tal com vam poder veure a les cares dels que sortien de l'església.

Rocío Carrasco va parlar amb la premsa que els esperava fora. "Ella ha estat... Bé,  és moltes coses a la meva vida ", va explicar amb un rostre trist.

Quan li van preguntar què és el que més trobaria a faltar, Rocío ho va tenir ben clar: "A ella", va concloure abans d'allunyar-se de les càmeres.

Rocío Carrasco lamenta la mort de la comunicadora

La relació de Rocío Carrasco amb María Teresa Campos era molt estreta i mai hi va haver cap secret ni traïció entre elles. Totes dues van compartir moments que no van ser mai captats per les càmeres i, encara que durant uns mesos van estar distanciades, després es van tornar a parlar com si res.

A més, Rocío Carrasco, Terelu i Carmen van créixer gairebé com a germanes. És per aquesta raó que les dues col·laboradores van defensar a Rocío amb ungles i dents del seu exmarit, Antonio David, que tan mala vida li va donar segons els seus docurealities 'Rocío, seguir viva para contar la verdad' i 'En el nombre de Rocío', totes dues produccions del 2022.