Primer pla de Cristina Porta feliç al Festival de Cinema de Màlaga

Cristina Porta destrossada, plora la mort d'una persona molt propera

Cristina Porta dedica unes paraules a una de les persones més importants de la seva vida

Cristina Porta està passant per un moment molt dur a la seva vida. La periodista i col·laboradora d''Así es la vida' ha anunciat la mort de la seva estimada àvia amb un missatge desolador.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Cristina Porta dedica unes paraules a la seva àvia difunta

Cristina Porta s'ha volgut acomiadar de la seva àvia amb unes imatges seves i un preciós missatge a Instagram. «Ahir no vaig saber que era l'última vegada que em miraves», comença la periodista, que explica que dues hores abans que morís havien estat juntes.

A més, Cristina explica que abans de la seva mort li va poder explicar una notícia molt important per a ella: «No va ser casualitat tampoc que t'expliqués una cosa tan important per a mi. Com sempre, em vaig acomiadar dient-te: 'Porta't bé. T'estimo molt'»

«Has estat la millor padrina. I et seguirem donant feina perquè ens has de seguir cuidant des d'allà dalt. Sé que has marxat en pau i estàs rodejada dels que tant enyoraves. I ara nosaltres t'enyoraremr per sempre. No t'oblidarem mai» , prossegueix Cristina Porta en català.

Finalment, acaba la carta de comiat donant-li les gràcies i dient que l'estimal molt. Després d'aquestes paraules tan emotives, els seguidors de Cristina Porta li han donat els condols i han empatitzat amb la periodista.

«Molt ànim Cris… Sento molt la vostra pèrdua… Una abraçada molt forta per a tota la família», li ha escrit el seu company de '¡Vaya Vacaciones!', Jorge Pérez. El Mestro Joao també li ha escrit unes paraules: «Un petó fort, estimada amiga. T'estimo».

Cristina Porta i el seu desig de ser mare

Cristina Porta sempre ha volgut ser mare. Abans de deixar-ho amb el seu ex, Luca Onestini, l'excol·laboradora de 8TV va deixar clar que pretenia ser mare el més aviat possible. Una declaració que ha reiterat aquest estiu per a Europa Press.

La periodista de Lleida va expressar que ser mare aviat és el seu objectiu: «Tu pots ser mare també, amb parella o no, jo ho veig a prop», va dir. Encara que malauradament, quan Cristina Porta sigui mare no podrà presentar el seu nadó a la seva àvia, que va morir ahir als 90 anys.