Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de les cares de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban

El passat de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban: què va passar a la finca familiar

Jesulín de Ubrique és conscient dels motius pels quals Belén se'n va anar d'Ambiciones

Jesulín de Ubrique ha tornat a televisió com a concursant de 'Masterchef Celebrity'. La popularitat que li va donar la seva professió de torero li ha obert les portes de molts espais a la petita pantalla. Tot i això, la seva mediàtica relació i posterior ruptura amb Belén Esteban és un tema que segueix fent parlar, en concret l'episodi que va succeir a la finca familiar, Ambiciones.

Jesulín va començar la seva relació amb una desconeguda Belén Esteban cap al 1994. Durant la seva història d'amor no van ser pocs els rumors sobre les possibles infidelitats per part del torero. Per aquestes sospites o no, la veritat és que la parella va trencar cinc anys després, poc després de convertir-se en pares d'una nena, Andrea.

Jesulín de Ubrique va deixar a l'aire un testimoni polèmic

Després de la ruptura, el torero va concedir una entrevista al periodista Diego Arrabal. Unes declaracions en què assegurava que va ser ella qui va prendre la decisió d'anar-se'n d'Ambiciones pel seu compte.

«Jo no l'he fet fora, però jo ja no vull que torni», revelava. Amb tot, la frase més polèmica encara havia d'arribar, Jesulín, segons se sent en aquesta gravació, li diu al reporter: «Un dia em va tirar...». Una frase que, si bé no se sent el seu final, es pot intuir que revela una situació que no va acabar bé.

'Sálvame', programa en què es va emetre aquesta conversa, contactava llavors amb Juani Marchante. Una antiga xicota de Jesulín amb què el torero havia estat des de finals de l'any 2000 fins al juliol de 2001. La jove va aprofitar la seva intervenció perquè Juani expliqués la raó per la qual Belén va ser expulsada d'Ambiciones.

«Carmen Bazán i Belén estaven parlant a la cuina», va començar dient Marchante. Pel que sembla la matriarca del clan li va dir a la seva nora: «Crec que el meu marit m'està sent infidel». Aleshores Esteban li va proposar que contractés un detectiu privat per esbrinar-ho.

Imatge d'arxiu d'Humberto Janeiro seriós al costat d'un cotxe
Humberto Janeiro va acusar Belén de voler destrossar la seva família | Europa Press

«Per desgràcia, la conversa la va escoltar el pare de Jesulín que estava darrere de la porta», va assegurar llavors Juani a 'Sálvame'. Un moment en què Humberto Janeiro «va obrir de cop i va començar a escridassar Belén, acusant-la de voler destrossar la família». A continuació hi va haver una gran discussió a la casa que va acabar amb la fugida de la llavors parella de Jesulín d'Ambiciones.

Un relat que Juani va continuar explicant: l'endemà va menjar amb Jesulín qui, segons ella mateixa va explicar, estava «més content que un gínjol». A més, va tenir ocasió de preguntar-li si entre els seus plans estava casar-se amb Belén. «Li vaig preguntar si s'hi casaria i va dir que preferia estar mort».

El pare de Jesulín també va acusar Belén d'una cosa que ella no va poder perdonar

Aquest va ser, pel que sembla, el detonant que va acabar amb una de les parelles més populars del moment. Tot i això, no va ser l'única acusació d'Humberto, feia la llavors parella de Jesulín.

El pare del torero ho va explicar en un plató de televisió: «El meu fill va dir que li faltaven diners. Va coincidir que venia Belén i li vam parar un parany per veure si era ella. Mai vaig veure que s'emportés els diners, però faltaven», va assegurar .

Primer pla de Belén Esteban molt somrient al casament d'Alex i Rubén Gómez
Belén Esteban no va admetre que fossin certes les acusacions que Humberto Janeiro va fer sobre la seva persona | GTRES

Una acusació davant la qual la mateixa col·laboradora de 'Sálvame' es va defensar explicant que ella «no va robar mai». A més, va deixar clar que mai podria perdonar a la que havia estat també la seva família que l'haguessin qüestionat així.