Primer pla de Joan Piqué, pare de Gerard Piqué

Tots els secrets de Joan Piqué, l'exsogre que odia Shakira: discret i milionari

A la llum alguns dels detalls de la vida del pare de Gerard Piqué

Joan Piqué és l'últim dels protagonistes de les cançons de Shakira. Al seu dia ho van ser Gerard Piqué, Clara Chía i Montserrat Bernabéu i, ara, és el seu torn. Després de la publicació d''El Cap', tothom es pregunta com és el pare de Gerard Piqué.

Tot i que la cantant li va desitjar el pitjor en la seva última cançó, la realitat és que el patriarca de la família sempre ha estat molt allunyat dels mitjans. La més coneguda del matrimoni és la seva dona, Montserrat Bernabéu, metgessa a l'Institut Guttman.

Al punt de mira pels versos que li ha dedicat la seva exnora, els expliquem alguns dels detalls de Joan Piqué.

Joan Piqué, el patriarca de la família

L'absència de Joan Piqué als mitjans ha provocat que se'n sàpiga molt poc. Mai no ha volgut tapar la fama dels seus fills i de la seva dona, per la qual cosa sempre s'ha mantingut a l'ombra.

Va començar a situar-se a l'ull de l'huracà quan es va saber que li va enviar un correu a Shakira dient-li que havia d'abandonar la casa on residia a Barcelona. Ara bé, Joan Piqué no ho va fer per tenir res en contra de la seva exnora, sinó perquè és el gestor de la mansió de què és propietària la casa.

Es tracta de 'BCN Two & Two' i, segons indica Jaleos, Joan va moure fils perquè desallotgessin Shakira. A més d'executar un gran paper al sector immobiliari, Joan Piqué Rovira és advocat i escriptor.

Imatge de Shakira amb el seu exsogre, Joan Piqué
Joan Piqué no només es dedica al sector immobiliari. | Twitter

Fins ara, ha escrit dues novel·les: 'Dos Vidas' i 'Fantasmes del Passat', novel·les que aborden els negocis barrejats amb una història.

La seva fortuna ha estat al punt de mira per la frase que li va dedicar Shakira: «Treballes de sol a sol i no en tens ni l'escriptura». Doncs, segons ha avançat En Blau, Joan Piqué gestiona un patrimoni de més de 50 milions d'euros, juntament amb propietats immobiliàries importants.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Joan Piqué es pronuncia

Després de convertir-se en el protagonista de la cançó d''El Jefe', Joan Piqué no ha dubtat a pronunciar-se contra la mare dels seus nets. Tot i que ho ha fet sense provocar el bombo que ha provocat la cançó de Shakira, l'acte de Joan Piqué s'ha conegut.

Segons van detallar Laura Fa i Lorena Vázquez, Joan Piqué s'hauria canviat l'estat del seu perfil de WhatsApp. S'hauria posat «Ballant amb llobes», referint-se a Shakira.