Muntatge fotogràfic entre Shakira i Gerard Piqué

Shakira, assenyalada durament per una extreballadora: «Gerard Piqué ha patit»

Cristina Cárdenas ha revelat el costat més fosc de la cantant

La venjança de Shakira cap a Gerard Piqué es lluny d'arribar al final. L'última cançó publicada per la cantant, 'El Jefe', l'ha tornat a situar a l'ull de l'huracà, sobretot per les paraules dedicades al seu exsogre, Joan Piqué.

«Diuen que no hi ha mal que duri 100 anys, però aquí hi ha el meu exsogre que encara no ha trepitjat sepultura», és el dard que ha rebut el pare de l'exfutbolista. Lluny de quedar-se callat, aquest, va respondre a la cantant amb un petit gest: va posar al seu estat de WhatsApp «ballant amb llobes», segons va indicar Lorena Vázquez.

Amb la publicació del nou tema, la cantant pretenia visibilitzar la desigualtat de la classe treballadora, però el que no s'esperava és que rebria un revés i que la delatarien.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Va fer fora del rodatge una noia que destacava més que ella»

Cristina Cárdenas ha estat qui ha revelat tota la veritat sobre la de la Barranquilla. Ho ha fet a 'Vamos a ver', a Telecinco, on ha assegurat haver estat testimoni dels maltractaments de la cantant.

Cárdenas va coincidir amb Shakira en un rodatge publicitari. Ella era la coordinadora de figuració i va assegurar que la cantant havia menyspreat els figurants de l'anunci. Després de quatre anys al costat de la cantant, Cristina ha confessat alguns dels gestos que tenia la cantant:

«Va posar al contracte que quan ella passés, tots els figurants s'havien d'aixecar i posar-se de cara a la paret. No hi ha més paraules. Shakira no és una bona cap i fa molts lletjos a les persones que hi treballen», va indicar.

Imatge de Cristina Cárdenas, extreballadora de Shakira
Cristina Cárdenas: «Va fer fora del rodatge una noia perquè destacava més que ella». | Telecinco

I, per si aquests gestos de menyspreu fossin poc, també l'acusa de no pagar bé els empleats, gest que la cantant recrimina a Gerard Piqué.

«Shakira és la dona més rata que et pots trobar. És una dona amb moltes fòbies i inseguretats. En realitat, no sabeu què ha viscut aquesta família i com ha patit Gerard Piqué», va confessar.

Cristina Cárdenas es pronuncia sobre Lili Melgar

Tot i que el testimoni de Cristina no és creïble per a molts mitjans, per trair Rocío Carrasco per vendre'n una exclusiva, Cárdenas ha donat més detalls.

L'exempleada de la cantant s'ha pronunciat sobre el cas de la indemnització de Lili Melgar. Ha indicat que és impossible que Shakira hagi pagat un milió d'euros perquè, segons ha indicat, «és molt rata».

Aquestes declaracions han provocat que diversos mitjans nord-americans surtin a la defensa de la cantant i acusin Cristina d'haver-s'ho inventat tot. «Cristina Cárdenas estaria acostumada a presentar-se com a testimoni en els muntatges falsos que fan els programes d'entreteniment per guanyar popularitat», indiquen.