Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alberto Isla amb gorra i amb la cara enfadada

Isa Pantoja: què va passar amb el pare del seu fill i quina relació tenen actualment

Isa Pantoja i el seu ex han vist com la seva relació ha canviat amb el temps

Isa Pantoja compta els dies per contraure matrimoni amb Asraf Beno després de gairebé cinc anys de relació. La filla d'Isabel Pantoja, que és mare d'un nen fruit de la seva relació amb Alberto Isla, no descarta ampliar la família. Isa Pantoja manté actualment una relació cordial amb el pare del seu nen, però no sempre ha estat així.

Isa Pantoja i Alberto eren molt joves quan es van convertir en pares. Era el primer fill per a ella, el segon per a ell, ja que el gadità ja era pare d'un nen fruit d'una relació anterior.

Primer pla de Isa Pantoja i Alberto Isla en la seva boda preparada en l'edició de 'Supervivientes 2018' amb rostres feliços
Alberto Isla i Isa Pantoja es van separar poc després de néixer el seu fill | Telecinco

L'ex d'Isa Pantoja ja no és com quan va participar a 'Supervivientes'

Tot i això, poc després de la feliç notícia, la parella va anunciar la seva ruptura. Aleshores no comptaven amb una feina o professió i els seus estudis tampoc estaven finalitzats. Tot i això, es van donar una segona oportunitat després del matrimoni de Chabelita amb Alejandro Albalá, que només va durar dos anys.

Una segona oportunitat que tampoc va prosperar i després de la qual tots dos van emprendre, per tant, camins separats. Alberto, que va ser concursant de 'Supervivientes 2018' i que va aparèixer a no pocs platós de televisió, va decidir fer un gir en la seva vida. El gadità va canviar les portades de les revistes pel sector sanitari.

Fotografia oficial d'Alberto Isla a 'Supervivientes'
El pare del fill d'Isa Pantoja va deixar els platós de televisió pel sector sanitari | Mediaset

Illa es va formar com a tècnic d'emergències sanitàries, imatge diagnòstic i medicina nuclear. Actualment treballa a la seva ciutat natal, Cadis, com a conductor d'ambulàncies, allunyat dels focus i de les festes. L'andalús està centrat en la seva feina i en els seus dos fills, Alberto i Alejandro, dels quals està molt orgullós.

Alberto va confessar al seu dia que no va saber gestionar la fama i que fins i tot es va arribar a gastar 300.000 euros en sis mesos. «Quan amics meus em deien que no tenien diners per sortir un cap de setmana els deia: «Com que no tens diners per sortir?» Tingues, mil euros», va reconèixer.

El que va ser parella d'Isa Pantoja va revelar al 'reality' de Telecinco que « de vegades al cotxe anava tirant bitllets», ha assegurat. Explicava també que arribava a botigues com « Versace i em comprava les samarretes més lletges que hi havia, sempre que fossin les més cares».

Isa Pantoja ha vist com el pare del seu fill ha fet un canvi radical a la seva vida

La veritat és que Alberto es va convertir, quan va conèixer Isa, en el seu salvador. La noia se sentia asfixiada a Cantora i va trobar en el seu xicot una via d'escapament cap a la llibertat. Després de la ruptura, ell va viure l'època de la seva vida de més disbauxa i es va convertir en un rostre habitual de la televisió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Va ser fitxat per Telecinco com a tronista de 'Mujeres y hombres y viceversa', el que va provocar que fossin moltes les noies que intentessin conquistar-lo. Ell va trobar l'amor en Techi, que alhora era ex de Kiko Rivera, el seu ex cunyat. Amb ella es va casar per l'Església, però la separació va arribar tres setmanes després de passar per l´altar.

Isa Pantoja i Alberto Isla junts al plató de 'Supervivientes'
Isa i Alberto es van donar una segona oportunitat però finalment van trencar la seva relació | Mediaset

Una actitud molt diferent de l'actual en què Illa ha après amb la perspectiva dels anys i els desenganys de la vida. La mateixa Isa Patoja reconeixia quina era la relació que mantenia Albertito amb el seu pare. Isa explicava que el nen passa la meitat de les vacances amb el seu pare.

«A l'estiu tenim vacances meitat i meitat, i ell se'n va en uns dies amb el pare i la família paterna. Ell els adora i gaudeix molt a tots dos llocs; tant allà com aquí amb Asraf i amb mi», explicava Pantoja. Unes paraules amb què deixa clar que compta amb el suport d'Alberto per a la cura i educació del seu petit.