Primer pla d'Ana María Aldón, molt enfadada, defensant-se de les acusacions a 'Fiesta'

Ana María Aldón se sincera com mai sobre els diners de José Ortega Cano

Ana María Aldón s'ha defensat dels que l'acusen de ser una aprofitada

Una vegada més, Ana María Aldón torna a estar al centre del focus mediàtic. En aquesta ocasió per defensar-se d'aquells que l'acusen de ser una aprofitada. Per això s'ha sincerat, com mai, sobre els diners del seu exmarit, José Ortega Cano.

Aquest cap de setmana, la col·laboradora de televisió tornava a ser la protagonista del programa 'Fiesta'. Molt enfadada, ha volgut respondre un comentari del periodista Aurelio Manzano que deixava caure que es podria haver 'aprofitat' dels diners del seu exmarit durant el seu matrimoni.

Primer pla d'Ana María Aldón, asseguda al plató de 'Fiesta', amb rostre de sorpresa
Ana María, molt enfadada, ha volgut respondre un comentari del periodista. | Mediaset

«A mi el que em diuen és que mai vas pagar res, que de fet hi havia dues targetes de crèdit, una a nom d'ell i una altra al teu nom. I que només feies servir la d'ell. Que tot el que tu guanyes era per a tu, i que res no era per compartir les despeses de la casa», deia el periodista a l'empresària.

Ana María Aldón parla dels diners de José Ortega Cano

Molt dolguda, i de manera contundent, Ana María no ha dubtat a defensar-se d'aquestes insinuacions. I ha parlat, com mai, sobre com gestionaven les despeses de casa durant els seus anys de matrimoni.

«Seré molt prudent, perquè el que jo tingui a casa meva amb el meu marit li importa tres c****ns a ningú», esclatava Ana María, entre els aplaudiments del públic. «Jo he pagat el 50 % de gairebé tot, el 50 % de la meva boda, el 50 % de tot allò que hem agafat en comú. Les despeses de la meva boda les he pagat al 50 %», ha afirmat, deixant així clar que ella també col·laborava amb les despeses de l'economia familiar.

Ana María Aldón junt amb José Ortega cano i el seu fill José María
Aldón no contribuïa a pagar les despeses de la casa on convivia amb el torero i el seu fill. | GTRES

També ha explicat el motiu pel qual no contribuïa a pagar les despeses de la casa on convivia amb el torero i el seu fill, durant el seu matrimoni.

En concret, del xalet de la urbanització madrilenya Fuente del Fresno, als afores de Madrid. De gran extensió i envoltat de zones verdes, eren moltes les despeses que s'havien de sufragar mes a mes. Tanmateix, aquests corresponien a Ortega Cano, segons ha explicat la mateixa Ana María Aldón.

«Despeses de la casa no els he pagat mai. Que jo tinc altres despeses i una hipoteca també[…]. Si el meu marit no em demanava a mi que jo pagués el 50% de la llum, l'aigua, la comunitat i les despeses que siguin, qui és ningú per demanar-m'ho», s'ha justificat.

Recordem que Ana María Aldón es va comprar una casa a Cadis, de tres habitacions, dos banys i una terrassa que se suma a una altra propietat als afores de Madrid.

Ana María Aldón confirma que manté una bona relació amb el torero

Un acord de repartiment de despeses a l'economia familiar va funcionar entre el matrimoni al llarg dels seus anys de convivència.

De fet, després de la seva separació, Ana María i Ortega Cano mantenen una relació cordial. Especialment pel bé del seu fill, José María. «Ho portem molt bé, tot molt conforme amb el nen, i no tenim problemes», ha confirmat la col·laboradora.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!