Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb un primer pla d'Isa Pantoja el 17 de juliol de 2023

Isa Pantoja confessa el veritable motiu que li impedeix acostar-se a la seva mare

Isa Pantoja ha llençat la tovallola

Isa Pantoja per fi ha volgut sincerar-se i ha revelat el veritable motiu pel qual ja no manté relació amb la seva mare. Tot i que l'assistència de 'la tonadillera' al casament de la seva filla continua estant a l'aire, les últimes declaracions de la noia suposen l'estocada definitiva.

Sobre això ja advertia el seu company Antonio Rossi. I és que el col·laborador deixava molt clar que Isabel Pantoja no tenia cap intenció d'assistir a l'esperadíssim enllaç. Però, a més, assegurava que entre totes dues hi havia un clar distanciament.

Isa Pantoja sent entrevistada per diversos mitjans de comunicació
Isa Pantoja se sincera sobre la relació amb la seva mare | GTRES

Mentre que en un primer moment, la noia es negava a confirmar-ho, sembla que després de l'últim ja no li queda més remei. Així, Isa Pantoja ha parlat obertament sobre el conflicte amb la seva mare.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A uns dies de celebrar el casament amb Asraf Beno, cridava especialment l'atenció que Isa no assistís al concert que 'la tonadillera' va oferir a l'Estadi de La Cartuja de Sevilla.

«Jo no hi he anat perquè no tenim relació. No té sentit que vagi al concert sense haver-hi parlat abans», reconeixia en directe.

Isa Pantoja deixa clar per què la seva mare no anirà al casament

«Hi ha coses que passen i passaran i si no parlem abans, no em plantaré en el seu concert. Per a la gent és artista, per a mi, és la meva mare», sentenciava força molesta.

De la mateixa manera, Isa Pantoja deixava caure que no havia rebut la invitació necessària per a aquest esdeveniment. Per tant, tampoc no veia necessari forçar la situació.

«Jo vaig fer el que vaig considerar, em vaig plantejar anar-hi. Resposta d'ella no en vaig rebre», ha explicat. Així, la jove ha insistit una vegada més que li agradaria que 'la tonadillera' assistís al casament. Però, malauradament, no creu que sigui possible.

Captura d'Isabel Pantoja a 'El Hormiguero' del dilluns 4 de setembre
Isabel Pantoja s'ha distanciat completament dels seus fills | Antena 3

«Crec que no anirà al casament, no ho sé, jo no la jutjo per no anar-hi, però no vull que ningú la jutgi. Evidentment m'agradaria que hi anés...», ha destacat.

Però, tot i que entén els motius, admet que no li agrada la situació. De fet, no la jutja en absolut, sinó que té la consciència molt tranquil·la perquè ha intentat acostar-s'hi en tot moment.