Imatge primer pla de Rafa Nadal somrient als Premis de l'Home de l'Any

Rafa Nadal agafa confiança i decideix parlar del seu fill: «Em fa mal»

Rafa Nadal parla com mai de la seva faceta com a pare

Fa menys d'un any Rafa Nadal es va estrenar com a pare després del naixement del petit Rafael. El primer fill del tennista i la seva dona Mery Perelló va néixer l'octubre del 2022, després de més de dècada i mitja d'història d'amor.

I ara, gairebé un any després, Rafa Nadal ha agafat confiança i s'ha decidit a parlar, com mai abans no havia fet, del seu fill.

Tot i que sempre ha estat molt gelós de la seva vida privada i familiar, Rafa s'ha sincerat en una xerrada amb Juanma Castaño a Movistar +. Es tracta de la seva primera entrevista després de la lesió que l'ha mantingut allunyat de les pistes durant bona part de la temporada passada.

Xisca Perelló i Rafa Nadal posant somrients davant la càmera
Rafa Nadal decideix parlar del seu fill | GTRES

Poques han estat les vegades que el tennista ha parlat del seu fill públicament. Però, ara, el guanyador de catorze Roland Garros s'ha confessat sobre com ha afectat l'arribada del primer fill la seva vida.

Rafa Nadal parla com mai del seu primer fill

En la seva entrevista amb Juanma Castaño, Rafa ha explicat com ha viscut aquests darrers mesos, mentre es recuperava de l'operació de maluc i psoes. També ha anunciat quins són els seus futurs plans professionals, a més de la seva possible retirada.

Aquest temps lluny de les pistes de tennis li ha permès gaudir com mai de la família, especialment del petit, cosa que abans no havia pogut fer.

«He estat en família, de vacances. Navegar sempre ha estat la meva via d'escapament. Sempre he buscat el mar per desconnectar. Però, abans havien estat pocs dies i aquesta vegada m'hi he passat cinc setmanes», va explicar Nadal al periodista Juanma Castaño.

Durant aquest temps, s'ha allotjat amb la seva família al seu iot, el 80 Sunreef Power 'Great White', valorat en més de cinc milions d'euros i un dels iots més luxosos i moderns del món.

Quan va néixer el petit Rafael, va reconèixer que era la seva dona Mery qui s'ocupava «majoritàriament» del nadó. Ara ha explicat com ha canviat la vida després del naixement del seu primer fill.

«Vaig bé de pare, sempre m'han agradat molt els nens», va confessar.

Rafa Nadal: «Em fa mal l'esquena de portar el meu fill als braços»

A més, Nadal ha revelat que el nen ja ha tingut un primer contacte amb el món del tennis. Ja ha pogut sostenir una raqueta diminuta que li va semblar divertida. «Però, de la mateixa manera que li sembla divertida una cullera», aclaria entre rialles.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Primer pla de Rafa Nadal somrient amb la boca oberta
Rafa Nadal decideix parlar del seu fill | GTRES

Rafa ha reconegut també com ha pogut gaudir d'aquests últims mesos amb el seu fill. «Encara no he portat el meu fill al parc, però sí que hi he estat molt. Em fa mal l'esquena de portar als braços el meu fill», va explicar.

Vuit mesos després que jugués el seu últim partit, Rafa Nadal també va confessar el seu desig de «tornar a ser competitiu».

Conscient de les seves limitacions i amb les idees clares, el guanyador de 22 Grand Slam no pensa en la retirada, sinó a tornar a jugar.

«Soc conscient de les dificultats que tinc. Una és l'edat, que és insalvable. Una altra, els problemes físics que no em deixen entrenar al cent per cent. Això fa que sigui difícil esperar certes coses», diu conscient que «el 2024 possiblement serà el meu últim any».