Muntatge amb les cares d'Artur Mas i la seva dona Helena Rakosnik mig somrient

Artur Mas i Helena ja saben que seran un més a la família: foto embarassadíssima

Artur Mas i Helena Rakosnik han conegut la notícia de la mà del seu fill

Artur Mas està d'enhorabona. Qui va ser president de Catalunya i la seva dona, Helena Rakosnik, seran avis una altra vegada. Així ho ha anunciat el seu fill, Artur Mas, a Instagram.

El noi es va casar aquest mateix estiu amb la seva parella de fa temps, Griselda March. I ara acaben d'anunciar que tots dos esperen el seu primer fill en comú, que naixerà els propers mesos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Artur Mas i la seva dona, pares per primer cop

Boníssima notícia per a Artur Mas i Helena Rakosnik. Tots dos han sabut aquest dilluns que el seu fill, també anomenat Artur Mas, i la seva dona Griselda March estan esperant el seu primer nadó junts.

Foto de l'expresident de la Generalitat Artur Mas i la seva dona Helena Rakosnik.
Artur Mas i la seva dona, Helena Rakosnik, tornaran a ser avis. | Europa Press

L'encarregada d'anunciar-ho ha estat la mateixa Griselda a través d'Instagram. La parella feia aquest dilluns, 25 de setembre, festiu a Barcelona, un viatge fugaç a París. La mateixa ciutat de l'amor que han fet servir per donar la bona notícia a tots els seus seguidors.

«Paris amb els meus amors», escrivia Griselda March acompanyant les fotografies. Ja la primera, en blanc i negre, se la pot veure amb el seu marit Artur Mas i amb una panxa notable d'embarassada.

Muntatge de la foto d'Artur Mas i la seva dona Griselda March embarassada a París
Artur Mas i Griselda March seran pares ben aviat. | Instagram

Una fotografia que no ha passat desapercebuda per a ningú. Doncs han estat molts els que no han dubtat a comentar la imatge a les xarxes socials. «Enhorabona», comentava un usuari. «Que sigueu molt feliços», deia un altre seguidor de la noia. «Moltes felicitats, parella».

El fill que esperen Artur Mas i Griselda March serà el tercer net de l'expresident de Catalunya. Artur Mas i Helena Rakosnik són avis de dues nenes, Gal·la i Helena, fruit de la relació de la seva filla gran Patricia i la seva parella Raul.

Artur Mas i Griselda, un casament de somni

Artur Mas i Griselda March es van casar aquest estiu en un casament de somni. Dissabte, 1 de juliol, la parella es donava el 'sí, vull' en una cerimònia especial.

El lloc escollit va ser Menorca. Concretament, a Fornells, al nord de l'illa. I és que és un lloc especial. És on cada any la família Mas estiuenca.

I com no podia ser d'una altra manera, l'enllaç d'Artur Mas i Griselda March s'havia de fer allà. Les postres, a més, van ser un clar homenatge al lloc escollit. Els convidats van poder gaudir d'una ensaïmada gegant per acabar el banquet.