Imatge primer pla de Mercedes Milà amb fons blau

La nova feina de Mercedes Milá que no deixarà indiferent ningú

La presentadora tornarà a la televisió amb un programa d'entrevistes nou

Mercedes Milá està immersa en un nou projecte professional que no deixarà a ningú indiferent: Televisió Espanyola ha fitxat la popular periodista perquè condueixi un nou format d'entrevistes.

Seguint la revolució de la graella televisiva de totes les cadenes, TVEcontinua conquerint l'audiència amb noves sèries, programes i nous fitxatges.

Jaime Cantizano, Raquel Sánchez Silva, Paula Vázquez, Ramon García o Jordi González son algunes de les noves cares de TVE. Però no els únics…

El nou projecte de Mercedes Milá a TVE

L'última gran aposta de la cadena és un nou projecte, presentat per Mercedes Milá, que anirà a càrrec de Zanskar produccions, la productora de Jesús Calleja i responsable, entre altres, de programes com 'Planeta Calleja',' Volando voy', 'Scott & Milá', o 'Milá vs. Milá'.

Primer pla de Mercedes Milá, enfadada durant la seva entrevista a 'Sálvame Deluxe' a Telecinco
El nou projecte de Mercedes Milá | Mediaset

Mercedes Milá tornarà a si mateix a TVE, 33 anys després del seu últim projecte a la cadena pública, per presentar 'No sé de qué me hablas', un nou programa d'entrevistes. Format amb què ha demostrat més d'una vegada sentir-se molt a gust.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La periodista catalana torna així a la cadena dels seus orígens per posar-se al capdavant d'aquest nou projecte on aprofitarà l'arxiu històric de RTVE. L'objectiu és mostrar a les noves generacions el país d'on venim. I, alhora, tractarà de comprendre el país on vivim mitjançant les experiències i testimonis dels joves.

Cada entrega tractarà un gran assumpte atemporal i d'interès general. En un to distès, Mercedes Milá entrevistarà personatges coneguts relacionats amb el tema.

Primer pla de Mercedes Milá amb rostre seriós al comiat de 'Sálvame Deluxe'
El nou projecte de Mercedes Milá | Mediaset

A més, el públic integrat per persones de diferents edats i amb diferents punts de vista tindrà un paper protagonista. Oferiran un reflex del món en què vivim, aportant les diferents opinions de la nostra societat.

Inés Hernand acompanyarà a Mercedes Milá

En aquesta ocasió, Mercedes Milá no estarà sola al capdavant del format, ja que estarà acompanyada d'Inés Hernand.

Després de la seva polèmica en plena campanya electoral i la cancel·lació de 'Gen playz', semblava que la continuïtat de la presentadora a la cadena pública estava a l'aire. Però l'advocada i la influencer serà la companya d'aventures de Mercedes Milá.

A més, també col·laborarà amb 'La Plaza', el nou magazín de La 1 que Jordi González estrena aquest dimecres, 27 de setembre, a partir de les 18.30 hores.