Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'

El dia que Bertín Osborne va parlar de la pèrdua del seu fill: 'Va morir als meus braços'

Bertín Osborne s'estremeix en recordar Cristian, el fill que només va poder veure una vegada

Algú a qui Bertín Osborne sempre té al cap és Cristian, el seu fill gran que va morir tot just uns dies després de néixer. El cantant ho va recordar en una entrevista de Telecinco .

Bertín Osborne recorda el seu fill gran

Bertín Osborne tornarà a ser pare als 68 anys amb Gabriela Guillén. Una notícia que va agafar per sorpresa a molts, ja que a la seva edat ja té sis fills, fruit dels seus dos matrimonis.

Claudia, Eugenia, Alejandra, Ana Cristina, Kike i Carlos són els fills de Bertín. Tot i això, falta un nom a la llista, un nom que pot passar desapercebut per la premsa, però que és molt important per al cantant. Cristian. Així es deia el seu primer fill amb Sandra Domecq. Malauradament, el nadó va morir uns dies després de néixer per un problema al fetge.

Imatge de Bertín Osborne assegut al sofà a una entrevista per Telecinco. Porta una camisa amb un estampat blau i de fons hi ha un arbre de Nadal amb llums enceses
Bertín Osborne està esperant un altre fill | Telecinco

Bertín Osborne va recordar el seu matrimoni amb molta tendresa, tot i que va reconèixer que casar-se tan jove va passar factura al matrimoni. "No havia viscut, era un nen... Si acabava de sortir de la mili!", va explicar. Bertín Osborne es va casar amb Sandra Dimecq quan només tenia 21 anys i van estar junts gairebé dues dècades.

"Vaig tenir quatre fills amb ella, no vull oblidar-me del meu fill gran, va néixer amb un problema del fetge i va morir als meus braços a La Paz de Madrid", va explicar Osborne a l'audiència de Telecinco. Per a Bertín, la mort del seu primer fill va ser "un cop terrible" i Sandra estava "desconsolada". Durant l'any següent, la parella es va quedar novament embarassada i això va suposar “un impacte per a tothom”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Bertín i Sandra: un divorci amistós

Bertín Osborne i Sandra Domecq es van separar després de 14 anys. “Haviem de ser i vam passar”, va explicar el presentador. Amb els anys van aconseguir tenir una molt bona relació, tant que fins i tot van passar un Nadal junts quan Sandra estava malalta i Bertín ja mantenia una relació amb Fabiola Martínez.

A més, sempre van haver-hi complicitat entre ells: "Em trucava per a coses insòlites, un dia em diu que es divorciarà i jo, divorciat d'ella, intentant convèncer-la perquè no es divorciés", va recordar amb un gran somriure a la cara. Bertín Osborne va estar sempre al costat de la seva exdona i la seva mort el 2004 va ser un fet que el va marcar de per vida.