Makoke parlant al plató de 'L'última nit' amb rostre neutre

Emma García i Makoke: tot sobre l'última topada que han tingut

L'aplaudit 'revés' d'Emma García a Makoke

L'origen de l'última topada entre Emma García i Makoke va ser un comentari, una mica desafortunat, de l'ex de Kiko Matamoros al programa 'Fiesta'. Tot va succeir mentre les dues comentaven la reacció de Gema Aldón als plans de casament de la seva mare, Ana María. I és que, recordem, fa uns dies, Eladio, el nou xicot d'Ana María Aldón, li demanava matrimoni, en directe i davant de la sorpresa de tots, a la seva parella.

Ana María emocionada per la demanada de matrimoni del seu xicot Eladio al programa de 'Festa'
Eladio demana matrimoni a Ana María Aldón | Telecinco

Una proposició que rebia el 'sí, vull' d'una emocionada Ana María, i les felicitacions dels companys, a més de l'aplaudiment del públic.

Makoke reacciona al futur casament d'Ana María Aldón

Tot i això, sembla que una de les companyes d'Aldón no s'ha alegrat tant com els altres… Makoke comentava que, igual que Gema, ella pensava que era massa aviat. I és que l'empresari va demanar matrimoni a la seva noia, quan només feia cinc mesos que estaven de relació.

En una entrevista per a 'Socialité', Gema Aldón va ser força crítica amb el futur casament de la seva mare: «No m'ha agradat gaire la notícia. Li diré a la meva mare que s'esperi, que no es casi encara. Hi ha fills pel mig i ja estic molt cansada d'aguantar germanastres. Així que espero que la meva mare s'ho pensi molt bé».

Imatge de Gema Aldón sent entrevistada a 'Sálvame Deluxe'
Gema Aldón molt crítica amb els plans de casament de la seva mare | Telecinco

«L'última cosa que esperava era sentir la filla d'Ana María dient això», deia Emma García, mostrant el seu suport a la col·laboradora. Tot seguit, va demanar l'opinió de la resta de col·laboradors. I va ser llavors quan Makoke va defensar la reacció de Gema.

«A mi m'agrada ser empàtica amb les persones. Com a filla, puc entendre que[Ana María Aldón]s'ha divorciat fa molt poquet. Entenc que la Gemma vol que la seva mare sigui feliç, però tant com per casar-se…», deia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El 'revés' d'Emma García a Makoke

Emma Garcia amb rostre enfadat al plató de 'Fiesta'
La topada entre Emma García i Makoke | Telecinco

Era llavors quan Emma García li llançava un 'zasca' a Makoke: «Que ho diguis tu…». Un comentari que va ser aplaudit pel públic present. I és que, des del seu divorci amb Kiko Matamoros, Makoke ha tingut diverses parelles. Tot i això, ella es va defensar dient que des de la seva separació, fa cinc anys, no s'ha tornat a casar ni tenir plans de casament.

«Makoke, tu pots fer el que vulguis, perquè quan estàs enamorada estàs més maca que mai. Per això m'estranya que tu no entenguis que Ana María es casi en cinc mesos. A mi estranya que estiguis dient aquestes coses estant enamorada», li responia Emma.

Però la col·laboradora seguia reafirmant la seva opinió: «Entenc Ana María, però també entenc que la seva filla li digui que es prengui les coses amb una mica més de calma».