Imatge primer pla de Mercedes Milà amb fons blau

L'última foto de Mercedes Milà que confirma les sospites sobre el seu futur a la tele

Mercedes Milà ha deixat clar quin és el seu futur a la televisió

Mercedes Milà ha reaparegut a la televisió. Ha estat aquest dilluns, 18 de setembre, a 'Volando Voy', el programa que presenta Jesús Calleja a Cuatro.

La presentadora era la convidada d'aquesta nova entrega. Aquesta vegada el format de Calleja visitava El Valle de Cabuérniga, a Cantàbria.

I Mercedes Milà apareixia per a sorpresa de tots els espectadors. Un fet que ha recordat la catalana amb una fotografia a les xarxes socials. I que demostra clarament que Mercedes Milà té corda per a estona a la televisió.

Mercedes Milà reapareix de sorpresa a Mediaset

Mercedes Milà ha tornat una altra vegada a la televisió. Aquest dilluns, 18 de setembre, la presentadora catalana era la convidada de Jesús Calleja a 'Volando Voy'.

El programa de Mediaset visitava El Valle de Cabuérniga. I Mercedes Milà, enamorada de Cantàbria, no dubtava fer una aparició en aquest espai de viatges de Mediaset per sorpresa.

«La meva “germana” hi és aquí. Aixeca't que et vegin», deia Jesús Calleja en un moment fent broma i assenyalant Mercedes Milà.

«Som germans, no ho sabíeu? Som com molt iguals». I és que tots dos tenen una gran semblança física, com bé ha apuntat Calleja.

A més, el presentador ha revelat el perquè de la presència de Mercedes Milà. I és que el presentador ha explicat que la catalana «ens va dir que si rodàvem aquí que ella venia».

Primer pla Mercedes Milá amb rostre somrient
Mercedes Milà segueix al peu del canó. | Europa Press

Per part seva, Mercedes Milà decidia compartir diverses fotografies a Instagram del rodatge del programa. «Era el 15 de juny i l'arribada a la Vall de Cabuérniga va ser com entrar al Paradís: de la calor angoixant a la temperatura perfecta, al verd, als milers d'hortènsies».

«L'equip de 'Volando Voy' feia uns dies que gravava i preparava el gran esdeveniment», ha revelat Mercedes Milà. I el presentador ha volgut comentar també la publicació de la seva “germana”. «Que bé que ens ho vam passar! Com m'agrada que vinguis als rodatges de 'Volando Voy', amiga!».

A les imatges, Mercedes Milà apareix somrient i feliç a la Vall de Cabuérniga, un lloc de Cantàbria del qual està completament enamorada.

Mercedes Milà continuarà a la televisió

Les fotografies que ha penjat Mercedes Milà confirmen, sens dubte, que té corda per a estona. La que va ser un dia presentadora de l'exitós 'Gran Hermano' no es planteja desaparèixer de la televisió. Almenys, de moment.

I així ho ha demostrat clarament en la seva nova aparició aquest dilluns, 18 de setembre, a 'Volando Voy'. Una que segur que no serà, ni de lluny, la darrera aparició de la presentadora catalana a la televisió.