Primer pla de José Luis Gil en un phorocall

La novetat sobre José Luis Gil i el seu estat de salut: el testimoni nou

Una font propera a José Luis Gil revela com es troba l'actor

La vida de José Luis Gil va fer un gir del tot després que l'actor patís un ictus. Des de llavors, la seva salut ha preocupat molts familiars, amics i seguidors. Aquesta vegada ha estat Antonio Pagudo qui ha fet públic l'última novetat de José Luis Gil.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La novetat sobre José Luis Gil: Antonio Pagudo ha parlat

José Luis Gil i Antonio Pagudo han compartit pantalla durant molts anys. Al programa de FDF, 'La que se avecina', els dos actors van crear una molt bona amistat i fins i tot van formar una família amb la resta de l'equip.

No obstant això, el novembre del 2021, José Luis Gil va patir un ictus que el va deixar força mal parat. Des d'aleshores és la seva filla, Irene Gil, qui informa sobre l'estat de salut del seu pare.

Aquesta vegada, Lecturas ha pogut parlar amb l'actor Antonio Pagudo i el nom del seu company també ha sorgit a la conversa.

José Luis Gil, amb rostre de preocupació, interpretant Enrique Pastor a la sèrie 'La que se avecina'
La família de José Luis Gil ha anat informant sobre la situació | Mediaset

Quan li han preguntat sobre l'estat de salut de José Luis Gil, Pagudo ha reconegut que “l'últim cop la família va comentar que estava millor ”. Tot i que fa un temps que no sap si la situació ha canviat.

"Content amb la notícia i esperant que ens enganxi la sorpresa i aparegui amb aquesta veu...", va explicar emocionat.

"He viscut moments amb ell, dels bons... Ho dec a aquesta confiança que em va donar", reflexiona. Antonio Pagudo també va revelar que va entrar al món del doblatge perquè José Luis Gil el va animar i fins i tot van estar a punt de fer un projecte junts, però al final no van poder.

La recuperació de José Luis Gil després de l'ictus

José Luis Gil és un dels actors més estimats. L'actor ha format part de les sèries espanyoles més mítiques de la televisió i la notícia del seu ictus va deixar sense paraules els espectadors.

La vida de José Luis ha canviat molt des del seu accident, tant que no s'ha tornat a pujar a l'escenari. Però mica en mica s'està recuperant i els seus companys esperen amb moltes ànsies el dia per tornar-lo a veure.