Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla d'Olga Moreno i Marta Riesco serioses

Olga Moreno rep un atac de Marta Riesco en un moment inesperat

Olga Moreno ha topat novament amb unes dures paraules de l'exxicota d'Antonio David

Olga Moreno està feliç amb la nova vida que porta al costat d'Agustín Etienne, després de separar-se d'Antonio David. La ruptura no va ser fàcil per a ella, més que res perquè el seu encara marit va refer molt ràpid el seu cor al costat de Marta Riesco. Però, tot això ja ha quedat enrere per a ella, ja ha tornat a somriure.

Olga Moreno, malgrat tot, continua de tant en tant rebent atacs per part de Marta, més encara des que aquesta també va trencar amb el malagueny. L'últim comentari ha arribat ara en un moment inesperat, perquè fa setmanes que la sevillana no és al focus mediàtic. És més, n'està més lluny que mai, ja que s'estan separant legalment.

Olga Moreno s'emporta un nou revés de Marta Riesco

Olga Moreno ha rebut nombrosos comentaris en contra seva per part de l'exparella d'Antonio. És més, aquesta ha intentat 'desemmascarar-la' públicament dient que va mentir a 'Supervivientes' respecte al seu matrimoni. I és que va dir que era fort, quan en realitat ja hi havia un distanciament notable.

La xicota d'Etienne no li ha seguit mai el joc amb aquests atacs i possiblement tampoc ho farà amb l'últim que ha rebut de Marta. Aquest s'ha produït a la MBFWMadrid després que li preguntés la premsa per l'última entrevista exclusiva que ha concedit la sevillana. El que ha fet Riesco ha estat afirmar: «La veritat és que no la vaig llegir, no vaig llegir res, m'avorreix moltíssim aquest tema».

«És que m'avorreix, ja tinc prou amb la meva vida. Que siguin tots feliços. Per mi ja és un passat trepitjat, que s'arreglin ells que jo ja no formo part d'aquelles vides».

Captura d'Olga Moreno a la portada de la revista 'Setmana'
L'entrevista d'Olga Moreno ha estat el motiu del nou atac | España Diario

Això sí, no només ha indicat que Olga i el que tingui a veure amb els Flores no li interessa gens. Ha titllat Moreno de moure's pels diners i de viure explicant la seva vida: «No m'ha sorprès l'exclusiva. Així és tota l'estona clin, clin, clin».

«Fan molt bé. En comptes de matinar, d'aixecar-se i treballar, fan diners així. Que facturin i els ho continuïn pagant».

Després d'això no ha dubtat a negar rotundament que siguin certs els rumors que indiquen que s'hauria donat una nova oportunitat amb Antonio David. Ha afirmat: «Hi ha contacte zero, res. Ara estic gaudint, vivint la vida i amb ganes d'enamorar-me».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta Riesco amb el rostre somrient parlant amb una reportera
Marta ha estat molt clara sobre Olga Moreno i sobre la seva pròpia vida personal | Europa Press

A més, ha reconegut que s'ho passa molt bé i que, mentre arriba l'home de la seva vida, ha decidit congelar els seus òvuls. D'aquesta manera, en qualsevol moment podrà complir el seu somni de ser mare.

Olga Moreno segueix a la seva com si res

Olga Moreno segur que ha conegut les paraules que Marta li ha dedicat, però és clar que seria molt estrany que 'li seguís el joc'. De moment, per descomptat, no ho ha fet.

Així, les seves xarxes les ha fet servir per ensenyar que viu la seva vida sense escoltar la reportera i sense tenir en compte els seus atacs. Bona mostra d'això és que ha compartit diversos vídeos i fotografies a diferents quedades amb amics que ha tingut. Entre elles una en què ha estat l'actriu Ana Milán.

Però, també ha pujat a les seves 'stories' un vídeo on ha mostrat que s'ho ha passat d'allò més bé en un dinar de parelles. Ella ha assistit a un sopar amb el seu xicot, amb Jorge Pérez i amb Alicia Peña, la seva dona. I és que han forjat una estreta amistat des que Agustín va començar a representar el que va ser guanyador de 'Supervivientes'.

Muntatge amb les stories d'Olga Moreno sopant en un restaurant amb Alicia Peña
Olga Moreno ha fet cas omís a Riesco i continua gaudint de la seva nova vida | @olgamorenooficial, instagram