Imatge primer pla d'Aitana Ocaña seriosa amb la mirada fixa

La baralla d'Aitana amb el pare d'una fan abans d'entrar a 'El Hormiguero': els motius

Aitana ha protagonitzat una tensa discussió abans de la seva aparició aquest dimecres a 'El Hormiguero'

Aitana torna a ser notícia. I no per res positiu precisament. La cantant catalana ha protagonitzat una baralla verbal aquest dimecres, 20 de setembre.

Els fets han passat a les portes dels estudis d'Antena 3 de Madrid. Aitana hi acudia per a la seva entrevista a 'El Hormiguero' de Pablo Motos de la nit passada.

Lloc on estaven esperant-la moltes fans de la cantant per fotografiar-se amb ella. Ha estat llavors quan el pare d'un fan ha acusat Aitana de no aturar-se amb la seva filla. Motiu que ha fet esclatar l'artista i respondre durament l'home.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Aitana esclata: «Només demano respecte»

Aitana acudia a una entrevista a 'El Hormiguero' aquest dimecres, 20 de setembre. I és que ahir la cantant catalana presentava el tercer disc d'estudi, 'Alpha'.

Tot i que el més comentat no ha estat això. Sinó el desagradable succés que ha tingut lloc a les portes dels estudis d'Antena 3 a Madrid.

Aitana es trobava fotografiant-se i atenent les fans que l'esperaven abans de la seva entrevista al programa de Pablo Motos quan el pare d'una fan ha esclatat.

Segons les imatges que ja s'han viralitzat a les xarxes socials, l'home ha insultat directament la cantant catalana. I és que el pare assegurava que Aitana no s'aturava mai a fer-se una foto amb la seva filla.

Muntatge d'una captura d'un vídeo d'Aitana discutint amb el pare d'una fan a la porta d''El Hormiguero' d'Antena 3
Aitana s'ha encarat amb el pare d'una fan abans d'entrar a 'El Hormiguero'. | Instagram, @aitanxinfo

Un lamentable succés que ha fet que la mateixa Aitana s'encarés directament amb l'home. «Només et demano que tinguis una mica més de respecte», començava demanant-li la cantant.

I el pare de la fan responia que «l'altra vegada vas fer el mateix». I és que l'home assegurava que en una altra ocasió Aitana havia marxat sense fer-se una fotografia amb la seva filla.

«Això no està bé que ho digueu. Jo sempre que em demana algú una foto, sempre que soc al carrer sempre me la faig. No dic mai que no», ha esclatat Aitana.

«Et demano perdó», ha acabat dient l'home després d'acceptar les explicacions de la cantant. Paraules que Aitana ha acabat agraint.

Finalment, la filla de l'home, fan d'Aitana, s'ha pogut fer una fotografia amb la cantant. Mentre el pare, que havia protagonitzat segons abans l'altercat, deia: «No ploris! Ara que ets amb ella...».

Aitana s'acomiadava finalment de tots els seus fans i els agraïa l'espera. I entrava, així, directament a 'El Hormiguero' a Antena 3 per presentar el seu tercer àlbum d'estudi al programa.