Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Rosales seria a la desfilada de Pronovias 2022

Isa Pantoja i el retret a la seva cunyada Irene Rosales: per què es van distanciar

Isa Pantoja i Irene Rosales fa temps que no es parlen

Isa Pantoja i Irene Rosales fa temps que van posar fi a la seva relació. Els conflictes entre la col·laboradora i Kiko Rivera van fer que la seva dona prengués partit pel seu marit i deixés de costat la seva cunyada.

Va ser la mateixa filla de la 'tonadillera' qui va confessar el motiu real pel qual van deixar de tenir contacte. Pel que sembla, en un moment donat Isa no va trobar el suport que necessitava d'Irene i li va retreure que no se'n mantingués al marge.

Isa Pantoja i el motiu pel qual no es parla amb Irene Rosales

Isa Pantoja es va veure embolicada en una guerra aferrissada amb el seu germà on va trobar a faltar la coherència que esperava d'Irene Rosales. La dona del DJ sempre ha intentat mantenir-se en un segon pla, però finalment va acabar entrant de ple als conflictes familiars.

Encara ressona pels mitjans la seva crítica a Isabel Pantoja i com aquesta va decidir distanciar-se de les seves netes. Cosa que Rosales sempre va criticar i que va ser un dels motius perquè mare i fill deixessin de parlar-se.

Muntatge de fotos en primer pla d'Isa Pantoja i la seva cunyada, Irene Rosales, amb el rostre seriós
Isa es va mostrar molt dolguda amb Irene | España Diario

Poc temps després va tocar el torn a Isa. Després de les dures declaracions que Kiko va fer sobre ella, la col·laboradora va decidir trencar tota relació. Van ser moments molt complicats per a ella on el va decebre especialment la postura que va prendre Irene.

«No ha tingut un gest d'acostament amb mi, ni públicament ni en privat», va manifestar en una entrevista al 'Deluxe'. Tot i que va assegurar que la respectava com a persona, sí que va confessar la seva desconfiança sobre el paper que exercia en el conflicte amb Kiko.

L'únic que desitjava era que, en el cas de donar-se una reconciliació, Rosales no s'interposés al mig. Uns dubtes que deixaven entreveure que Isa sospitava que la sevillana no estaria del seu costat i que es podria ficar entre els germans.

Kiko Rivera amb el braç per darrere d'Isa Pantoja al plató de 'Supervivientes'
Isa va confessar que Irene podria haver intervingut entre ells per evitar el conflicte | Europa Press

La xicota d'Asraf creu que Irene podria haver «frenat» Kiko per evitar elevar la tensió familiar i que aquesta no ho va fer. Això va motivar que encara s'enquistés més l'enfrontament familiar.

Tot i això, la filla de la cantant entén que la seva cunyada estigui al costat del seu germà, però admetia haver estat testimonis de «coses». Uns fets que haurien tingut lloc en algun moment del conflicte i que li havien «molestat».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La resposta d'Irene Rosales a les paraules d'Isa Pantoja

Isa no va voler aprofundir més en aquelles «coses» que, segons va comentar, l'havien molestat d'Irene. El que sí que va deixar caure és que guardaven relació amb els seus respectius fills, Albertito i les seves cosines Ana i Carlota.

Les declaracions de la filla de la 'tonadillera' van arribar fins a orelles d'Irene que no va trigar a respondre. «Tinc la meva consciència molt tranquil·la», va contestar sobre els rumors que apuntaven que ella era qui va manipular Kiko per distanciar-se de la seva família.

Irene Rosales somrient a la pasarel·la de Pronovias a Barcelona
Irene no sent que tingui res pel que disculpar-se | GTRES

La sevillana va decidir allunyar-se de la polèmica i va optar per no pronunciar-se sobre el retret que li havia fet la seva cunyada. Segons va deixar entreveure, mai ha pres partit en els problemes de Kiko amb la seva germana i no ho faria ara.

«No m'he d'explicar res, ni vull entrar en res», va afegir visiblement molesta per la insistència dels mitjans. Entre Irene i Isa mai ha existit una relació molt estreta, però totes dues es respectaven.

Foto de Irene Rosales i Isa Pantoja passejant juntes amb els seus fills l'any 2016
Ni Irene ni les seves filles aniran al casament d'Isa | Europa Press

Tot i això, la parella d'Asraf continua mantenint que hauria d'haver aconsellat millor el seu germà. Potser, si ho hagués fet, avui dia les coses serien molt diferents. Sigui com sigui, Isa no la culpa dels problemes amb Kiko ni els del DJ amb la seva mare.

El que és clar és que la relació entre cunyades està totalment trencada i sembla molt complicada la reconciliació. De fet, Irene ja va confirmar que ni ella ni les nenes anirien al casament d'Isa i Asraf. Una decisió que la col·laboradora ja s'esperava, ja que tampoc va considerar oportú enviar-los una invitació.