Imatge primer pla de Julia Otero a l'estudi d'Onda Cero. Porta el cabell curt i està somrient

Julia Otero i el seu secret més íntim: ho va fer per amor

Julia Otero i les decisions que va prendre a la seva vida per convertir-se en qui és ara

Lluitadora, optimista i treballadora. Aquests tres adjectius descriurien a la perfecció Julia Otero. La periodista va néixer a Galícia, però als tres anys es va traslladar a Barcelona, on va construir la seva vida. Avui us revelem algunes dades sobre ella que potser desconeixies.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Julia Otero va començar per amor

Julia Otero és tota una veterana al món de la comunicació. Amb 64 anys, la locutora té una llarga trajectòria professional que es remunta a quan només tenia 17 anys. Una curiositat, i que molt pocs saben, és que els seus inicis al periodisme van ser per pur amor o, més aviat, per un cop de xiripa.

Aleshores, Julia Otero era una nova estudiant de Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona. Allà un amic la va convèncer per participar en un programa radiofònic sobre el cinema, 'Protagonista, el cine', a Ràdio Sabadell.

Julia Otero es va animar per fer una intervenció i l'experiència va ser tan bona que es va acabar quedant. De fet, fins i tot es va convertir en presentadora i directora del programa.

La història de superació de Julia Otero

Des de la seva primera aparició a la ràdio, Julia Otero sabia que aquesta seria la seva vocació. El que no sabia és que aquest petit hobby la portaria tan lluny, convertint-se així en una de les periodistes més emblemàtiques del nostre país i guanyant centenars de premis. Ja han passat 46 anys i Julia Otero segueix a l'estudi de ràdio, aixecant tota una audiència i alegrant-nos els dies.

Però no tota la trajectòria professional ha estat un camí de roses. Julia Otero ha tingut seriosos problemes de salut al llarg de la seva vida que han suposat un gran obstacle per a ella.

Tot i això, Julia Otero té les seves metes molt clares, per tant, ha pogut esquivar aquests obstacles amb molt èxit. Quan tenia 19 anys va ser operada d'un tumor abdominal. Un tumor pel qual va haver de passar fins a sis vegades per quiròfan.

Tot i que sembla que aquest va ser un període extremadament dur per a la presentadora, no li agrada parlar sobre el tema. «No he parlat mai ni ho faré perquè tinc un principi, i és que no em lamento en públic», va confessar en una entrevista per a Vaniatis .

A més, el febrer de 2021, Julia Otero va anunciar que patia càncer de còlon. Una malaltia per la qual es va haver d'apartar dels platós i els estudis durant una temporada. Afortunadament, la periodista va superar el càncer i ara ha tornat més forta que mai, convertint-se així en un exemple de superació.