Primer pla de Julia Otero somrient amb serrell en una imatge d'arxiu

El drama desconegut de Julia Otero: 19 anys i una malaltia oculta

Al llarg de la seva vida, Julia Otero ha estat i continua sent una gran lluitadora

Si sentim el nom de Julia Otero, què és el primer que ens passa pel cap? Julia Otero és sinònim de lluita, de feminisme i de ser un gran professional de la comunicació. S'ha guanyat el respecte de tots els seus seguidors i seguidores i segur que esperen amb ganes el retorn a la televisió.

Com hem dit, Julia Otero és una de les periodistes més emblemàtiques del nostre país, i una de les més estimades. La seva trajectòria professional és exquisida i digna de grans reconeixements. Tot i que no tot ha estat de color de rosa al llarg de la seva trajectòria professional.

Malauradament, la catalana nascuda a Galícia, va patir una aturada professional després que li diagnostiquessin un càncer de còlon. Tot i això, va decidir lluitar fins al final contra la malaltia i, finalment, li va guanyar la batalla. De fet, va ser el febrer del 2021 quan va anunciar el càncer que patia.

Tot i això, és ben sabut tot el procés a què es va haver d'enfrontar la periodista per superar la malaltia. Ella mateixa ha parlat al llarg de la lluita en diferents entrevistes. És per això que venim a parlar d'un drama d'Otero no tan conegut per la seva audiència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El drama desconegut de Julia Otero

Tal com va afirmar Vanitatis en un article, a Julia Otero li van detectar un tumor abdominal en plena adolescència. Tenia només 19 anys. De fet, segons afirma el mitjà esmentat anteriorment, la periodista es va veure obligada a passar per quiròfan fins a sis ocasions.

Tot i això, a Julia Otero no li ha agradat mai parlar de la seva vida personal i encara menys de temes tan delicats com aquest. «No he parlat mai i no en parlaré mai per què tinc un principi, i és que no em lamento en públic», va confessar la presentadora a Vanitatis.

La seva filla Candela, el seu gran suport

Candela, única filla d'Otero, porta una vida totalment anònima. Ella ha seguit els passos del seu pare, Josep Martínez, pel que fa a la seva trajectòria professional. És metgessa i, en els primers mesos de la pandèmia va ser una de les que va estar a primera línia, intentant frenar la crisi sanitària.

«Meitat patiment, meitat orgull de mare. La veig com una nena... però cada matí surt a lluitar com una guerrera amb el seu antifaç», va publicar Otero al seu perfil d'Instagram l'abril del 2020, en ple estat d'alarma.

Així doncs, i amb aquestes paraules, podem confirmar l'orgull que sent Julia Otero per tota la seva família i molt especialment per la seva filla Candela.