Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Urdangarin mirant a la càmera i somrient a Ginebra l'any 2023

Irene Urdangarin deixa de banda els seus estudis i el motiu sorprèn tothom

Finalment, Irene Urdangarin no cursarà aquest any els estudis universitaris a Suïssa

Estava previst que aquest mes de setembre Irene Urdangarin comencés els seus estudis universitaris a la prestigiosa universitat École Hôtelière de Lausanne (Suïssa). Tanmateix, tal com s'ha revelat a la revista ¡Hola!, finalment, no serà així. Allí, la filla de la infanta Cristina estudiaria concretament Administració d'Empreses i Gestió Hotelera.

Ara, però, s'ha descobert gràcies a aquest mitjà que els plans d'Irene Urdangarin han fet un gir radical per un motiu important. De la mateixa manera que ja ho va fer al seu dia el seu germà gran, Juan Urdangarin, Irene Urdangarin ha decidit prendre's un any sabàtic per formar part d'un projecte de cooperació.

Foto de Juan Urdangarin, al costat dels seus germans Pablo i Irene, en el funeral del rei Constantí de Grècia
Irene Urdangarin està seguint els passos del seu germà gran. | Europa Press

Irene Urdangarin: els seus nous plans

Sens dubte, la decisió d'«última hora» d'Irene Urdangarin ha generat força sorpresa entre els mitjans espanyols, ja que ningú s'imaginava que deixaria de banda els seus estudis. Estava a punt de començar-los i, pel que se sabia, estava molt il·lusionada.

Tot i això, la menor del clan Urdangarin sembla que ha preferit dedicar-se aquest any al voluntariat, on guanyarà una infinitat d'experiències i anècdotes.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
Irene Urdangarin prefereix conèixer món abans de cursar els estudis universitaris. | GTRES

Segons ¡Hola!, es dedicarà a «explorar món, tot i que encara no hi ha data clara». El que sí que coneixem amb certesa és que això tindrà lloc un cop passat Nadal, ja que abans haurà d'atendre una sèrie de compromisos. Entre ells, assistir a la boda d'un dels seus cosins a Barcelona i al 18è aniversari de la seva cosina, la princesa Elionor, el mes d'octubre que ve.

Després de la temporada nadalenca, tal com ha comunicat l'esmentat mitjà, Irene Urdangarin es desplaçarà fins a Cambodja, on també va ser el seu germà Juan Urdangarin com a voluntari.

Irene Urdangarin i Victoria Frederica de compres
Irene Urdangarin estarà allunyada de la família per un temps. | Europa Press

Després de l'estada a aquest país, Irene Urdangarin es podria desplaçar fins a Moçambic. Això sí, a aquest país se n'hi sumaria un altre, l'Índia, que, segons ha comentat aquesta font, també l'apassiona.

Incertesa pel futur d'Irene Urdangarin

Sens dubte, un pla que, com bé recull ¡Hola!, serà per a Irene Urdangarin un «canvi molt significatiu i amb què la seva vida faria un gir de guió de 180 graus». Tanmateix, el dubte que ha sorgit respecte a aquest assumpte és si Irene Urdangarin té pensat estudiar aquest grau universitari l'any que ve o prendre's un altre any sabàtic.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!