Primer plànol de José Ortega Cano somrient a Madrid l'any 2022

José Ortega Cano rep un nou cop i la seva filla es confessa: «Estic trista»

José Ortega Cano no esperava perdre un dels seus grans suports

José Ortega Cano ha compartit gran part de la seva vida amb una dona que no li ha donat mai l'esquena: la seva empleada domèstica. Es diu Marina i va guanyar molta repercussió a les xarxes socials perquè Ana María Aldón publicava molt contingut seu. Gaudeix d'una relació molt estreta amb tota la família i coneix Gloria Camila des que era una nena.

José Ortega Cano sempre ha mirat pel benestar de la seva treballadora, de fet, l'ha protegida en moltes situacions. Marina entrava i sortia de la casa familiar en ple huracà mediàtic, quan el torero s'estava separant d'Ana María. En cap moment va donar declaracions i va deixar clar que la seva intenció era romandre en l'anonimat, així demostrava ser una persona fidel i lleial.

José ha estat amb Marina en nombroses ocasions: se n'han anat de vacances junts, han fet viatges en família i han dinat fora de casa. És a dir, on anava Ortega hi era ella, però ha arribat el moment d'emprendre una nova aventura. L'empleada ha pensat que el millor per al seu futur és tornar al seu país i Gloria Camila ha confessat com se sent.

Gloria Camila amb el seu assistent Marina i el seu gos
Gloria Camila adora Marina i li desitja el millor. | @gloriacamilaortega, instagram

La filla de José admet que aquesta notícia l'ha afectada molt i que ha suposat un cop nou per al seu clan. Marina sempre es va portar molt bé amb tothom i en cap moment no va trair ningú. Gloria insisteix que no pot confiar fàcilment en les persones i, per això, la seva treballadora li va robar el cor.

José Ortega Cano gaudeix d'una bonica amistat amb Marina

José ha tingut molts problemes mediàtics i Marina sempre ha donat la cara per ell, però ara haurà d'afrontar els cops sense la seva ajuda. L'empleada també gaudia d'un vincle molt estret amb Ana María Aldón, però després del divorci va decidir quedar-se amb el torero.

José Ortega Cano i Gloria Camila Ortega a l'aniversari de 'El Turronero'
José Ortega Cano sempre comptarà amb el suport de la seva filla. | GTRES

Gloria Camila ha compartit els fets a les xarxes socials i ha reconegut que havia plorat per aquesta notícia. «Avui estic trista perquè Marina se'n va, però no se'n va aquí al costat. Se'n va al seu país», ha dit exactament.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb rostre molt somrient a la presentació del llibre 'Cuando el corazón llora'
Gloria Camila ha donat explicacions. | GTRES

La treballadora ha promès tornar d'aquí a un temps per fer-los una visita. La família Ortega Cano l'ha portada fins a l'aeroport i se n'ha acomiadat amb magnificència. Està completament integrada al clan i és una de les poques persones que mai ha posat en perill la privacitat del torero.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!