Primer plànol d'Albert Rivera amb rostre descol·locat en una roda de premsa

Albert Rivera confessa qui és el seu suport després de la separació de Malú

L'expolític ha sorprès amb la darrera imatge

Gairebé tres mesos després de la ruptura d'Albert Rivera i Malú, segueixen al punt de mira els possibles motius pels quals van prendre la decisió de separar-se. La nova cançó de la cantant, 'Ausente', dona moltes pistes de les possibles causes de la ruptura amb l'expolític.

Una cançó que va arribar en un dels pitjors moments per a Albert Rivera, que va perdre el seu pare el 21 d'agost passat. Ara, per tal de travessar aquesta mala ratxa, l'expolític es refugia amb els éssers més estimats.

El refugi d'Albert Rivera

Després de cinc anys de relació i una filla en comú, Lucía, l'expolític es va separar de la dona, Malú. Mentre els mitjans especulaven sobre els motius de la separació, Albert Rivera ha estat relacionat amb diverses dones durant tot l'estiu.

Mesos més tard va morir el seu pare, un cop molt dur per a Albert que ha fet que ara mostri qui és el seu veritable suport. Sens dubte, un any que no ha estat gens fàcil per a Rivera.

Fiona Ferrer, Aysha Daraaui i Carla Cotterli han estat alguns dels noms que han sonat com a possibles suports de l'expolític, però la realitat és que ell mateix ha revelat que no n'és cap. Albert s'està refugiant amb la seva mare, amb qui està gaudint de Màlaga, la capital de la costa del Sol.

Imatge d'Albert Rivera amb la seva mare
Albert Rivera desconnecta amb la seva mare a Màlaga. | Instagram, @albertriveradiaz

Així mateix, l'expolític gaudeix dels últims dies de bon temps a Màlaga amb la mare, amb qui es refugia després de la pèrdua del pare.

Malú se sincera sobre la seva separació amb Albert Rivera

Mentre Rivera es refugia amb la seva mare, Malú se sincera sobre la seva separació amb Albert Rivera a través de la seva darrera cançó. 'Absent'.

«I jo et vaig aixecar, i això no ho sap ningú, vaig ser jo qui vaig aguantar, el ressò del meu nom a tot arreu, absent, per més que ho intentis», indica.

«No et reconec, no comprenc què et passa. Dius que m'estimes, però ja has perdut el judici». Després d'això, Malú afegeix «passi el que passi... ella va primer», fent referència a Lucía, la filla que tenen en comú.