Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plànol curt d'Isa Pantoja asseguda al plató de 'Supervivientes 2023' per defensar el pas del seu xicot, Asraf Beno, pel concurs

Isa Pantoja perd la por i revela què pensa de l'exparella de Kiko Rivera

Isa Pantoja ha fet un pas endavant

Isa Pantoja ha dinamitat completament la seva relació amb la seva família. Si fa poc va confessar no tenir contacte amb la mare, la reconciliació amb el seu germà ha quedat totalment descartada. La raó? Les paraules que la parella d'Asraf ha tingut sobre una persona fonamental a la vida del DJ.

La col·laboradora sempre ha demostrat que no té pèls a la llengua a l'hora de donar la seva opinió sobre la seva família. Tampoc es deixa influenciar per la por les possibles reaccions que les seves paraules poden tenir al clan. Per això, veure-la posicionant-se al costat de Jessica Bueno ha deixat tots sorpresos.

Isa Pantoja fa un pas endavant

Isa Pantoja s'ha convertit en una de les cares més recurrents als platós de Telecinco. Dilluns passat es convertia en col·laboradora de 'Cuentos chinos' i dimarts va estar molt pendent de 'GH VIP 8'. Una agenda molt atapeïda tenint en compte que queden pocs dies per al seu enllaç amb Asraf.

Però, la feina és la feina i Chabelita és una cosa que es pren molt seriosament. El fet d'haver estat concursant del 'reality' el 2018 li ha valgut per convertir-se en tertuliana de la nova edició. Isa no es perd res del que passa a Guadalix i va presenciar la tensa trobada entre Jessica Bueno i Laura Bozzo.

Jessica Bueno al confessionari durant la segona gala de GH VIP
Jessica Bueno compta amb el suport d'Isa Pantoja | Mediaset

La model ha hagut de veure com la presentadora argentina carregava contra ella traient a la llum el seu passat. Això a l'ex de Kiko sempre l'ha perseguit com una xacra i li fa un mal considerable.

«La fama que tinc és per la meva feina i no per ficar-me al llit amb homes», va deixar anar Bozzo a l'excunyada d'Isa. Bueno va acabar plorant i destrossada per aquest desafortunat comentari i Isa ha sortit en defensa.

Ho feia a través d'un missatge que publicava a Twitter donant la cara per qui un dia va ser la seva cunyada. «A veure, Laura i companyia: no hi ha res dolent a ser coneguda per...», començava dient. «Però si ho dius de forma despectiva per fer sentir menys una altra persona, ja que òbviament és normal que es pugui sentir malament...», afegia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Isa Pantoja deixa ben clar qui és la seva favorita

No és la primera vegada que Isa ha lloat l'exxicota de Kiko Rivera. La col·laboradora sempre s'ha mantingut al marge de les polèmiques entre el DJ i la mare del seu fill Francisco, però en reconeix la vàlua.

La parella d'Asraf s'ha manifestat obertament sobre la tornada de la model a la televisió confessant la seva simpatia cap a Jessica. Així en va opinar quan Oriana també es va enfrontar a la sevillana a la casa de Guadalix.

Isa Pantoja asseguda al plató de 'Supervivientes 2023', al programa emès el 6 de juny, on defensa a capa i espasa la seva parella, Asraf Beno
Per Isa, Jessica Bueno està fent un bon concurs | Mediaset

D'ella va dir que li agradava «perquè desprèn bon rotllo i té personalitat». «Sempre intenta veure el costat bo de la gent, encara que tots hi estiguin en contra», afegia sobre la que podria convertir-se en la seva favorita per guanyar, tot i que  des que Jessica va entrar a 'GH VIP' ha fet algunes referències al seu passat amb Kiko.

La primera quan es va sentir assenyalada d'haver-se aprofitat de les seves relacions. En aquesta ocasió, tot i que no va donar noms, la sevillana va confessar haver «aportat el mateix que l'altra persona».

Per a alguns va ser un clar missatge a aquells que van criticar que Bueno estava amb Kiko per interès. Sigui com sigui, Isa sembla no tenir en compte el passat de la seva excunyada i no s'ha tallat a l'hora de mostrar-li suport.

No sabem què haurà semblat això a Kiko ni si estarà pendent del concurs de la mare del seu fill Francisco. El que és clar és que a la xicota d'Asraf no li fan por les reaccions que el seu germà pugui tenir després del seu posicionament.