Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gabriela Guillén

Gabriela Guillén fa un pas inesperat amb Bertín Osborne en ple embaràs

Gabriela Guillén per fi ha aconseguit el que desitjava

Gabriela Guillén ha sorprès amb l'última decisió que ha pres amb el pare del seu futur fill. La fisioterapeuta, que es troba al sisè mes d'embaràs, ha hagut de bregar amb la nova polèmica de Bertín. Sens dubte, ha estat un estiu molt mogut per a ella des que va sortir a la llum que esperava un fill del presentador de 'Mi casa es la tuya'.

Ara, gairebé a la recta final per tenir en braços el seu bebè, Gabriela ha fet saltar els rumors sobre una possible reconciliació. Almenys és el que s'ha especulat quan ha estat vista acudint a la casa que té Osborne a Madrid.

Gabriela Guillén acudeix a casa de Bertín Osborne

Gabriela Guillén ocupa la portada de la revista Diez Minutos que anuncia en exclusiva la cita secreta entre ella i Bertín. La paraguaiana era enxampada acudint a casa de l'artista després que lamentés estar separats.

El seu embaràs i polèmica posterior va provocar un distanciament entre ells que a la fisioterapeuta li va costar assumir. Així ho va confessar al plató de 'Y ahora Sonsoles' on va qualificar d'«injust» tot el que havia passat des que es va quedar embarassada. «M'ha donat el millor de la meva vida: el meu fill, com no l'he d'estimar!», va sentenciar.

Imatge de Gabriela Guillén amb barret de palla mirant a la càmera somrient
Gabriela ha estat vista acudint a casa de Bertín Osborne. | GTRES

Aquesta crida que es va produir el 20 de setembre passat sembla que ha arribat a commoure Osborne. Només un dia després Gabriela anava al domicili del cantant per tenir una trobada, potser per rebre un agraïment per part seva.

I és que, lluny de criticar Bertín, Gabriela només va tenir bones paraules cap a ell i el va defensar de l'última polèmica amb Encarna. Fins i tot també de les paraules de Fabiola on va deixar caure que el seu exmarit i Guillén eren uns «irresponsables».

«Teníem una relació estable i aquestes coses poden passar. Ell se'n farà responsable i jo també», va explicar la paraguaiana. Sembla que el distanciament que es va produir fa mesos ha arribat al final i tots dos han propiciat un nou acostament.

Per a alguns es podria tractar d'una reconciliació, encara que per a d'altres només seria una trobada pocs mesos abans de donar a la llum. Sigui com sigui, per a la fisioterapeuta haurà resultat un alleugeriment poder parlar amb Bertín cara a cara.

Gabriela Guillén encara la recta final més tranquil·la

Per a Gabriela no han estat uns mesos tranquils, tal com és recomanable per a les embarassades. A més de fer front a l'interès mediàtic, va sentir algunes molèsties per les quals van haver d'acudir a l'hospital.

Afortunadament, només va ser un ensurt i, tant ella com el bebè, es troben perfectament. També ha cessat una mica la pressió dels mitjans que l'han deixada al marge de les últimes polèmiques de Bertín.

Primer pla de Gabriela Guillén al plató de 'I ara Sonsoles' a Antena 3
Gabriela Guillén ha defensat Bertín de l'última polèmica. | Antena 3

L'última té a veure amb l'aparició d'Encarna Navarro, una cantant a qui se li va atribuir un idil·li amb el sevillà. Aquesta va confirmar haver tingut alguna trobada íntima amb ell, encara que va negar rotundament haver estat la seva amant.

Sobre això la fisioterapeuta no s'ha volgut pronunciar obertament, però sí que va deixar clar a Sonsoles que estava del costat d'Osborne. Durant l'entrevista va ser molt correcta amb el pare del seu fill, encara que això no sempre ha estat així. Recordem que, quan es va saber que estava embarassada, l'actitud del presentador no va agradar a Gabriela. Hi va haver un petit enuig que va fer que la relació s'hi refredés.

Tot i això, l'ex de Fabiola sembla haver recapacitat i ha accedit a tenir una cita amb Guillén. La trobada va tenir lloc a la casa que Bertín té a Madrid i no ha transcendit el que han parlat durant les dues hores que va durar la reunió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!