Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'un selfie d'Adara Molinero mirant a càmera seriosa i tocant-se els cabells

Adara Molinero explica quina decisió ha pres amb el futur del seu fill

Adara no amaga què farà el seu fill a partir d'ara

Adara Molinero està bolcada en la cura del seu fill Martín. El nen, que és fruit de la seva relació amb Hugo Sierra, ja té quatre anys i mig. Adara, que n'està molt orgullosa, ha mostrat a les xarxes l'última cosa que ha decidit, cosa que té molt a veure amb el seu futur.

Adara Molinero té molt clar com vol educar el seu fill. A la seva última publicació la guanyadora de 'GH VIP 7' compartia amb els seus seguidors que Martín ha assistit a la seva segona classe de ballet. El ball és una de les passions d'aquest i per això està rebent les primeres classes d'aquesta disciplina clàssica.

Adara demostra que tant li fa el que diguin de la seva decisió

«Segona classe de ballet del meu nen; li encanta» escriu Adara. Al costat d'aquestes paraules hi ha una foto en què es poden veure els peus de Martín abillat amb unes malles negres i unes sabatilles. Pel que sembla, ell està molt il·lusionat amb les classes i així ho explicava la seva mare a les xarxes socials.

«El meu fill ha anat a la primera classe de ballet. No saps com he estat de feliç en veure'l tan feliç. Abans d'anar-hi em deia «mama, estic emocionat!»», explicava just després de deixar Martín a l'acadèmia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Queda clar que per a Adara el més important és que Martín gaudeixi de la seva afició independentment dels prejudicis i estereotips sobre aquesta activitat. Ella mateixa ho confirmava en explicar que està «educant una persona lliure i sense prejudicis. Lliure en els seus gustos i en la seva forma de pensar sense que se senti reprimit ni pressionat».

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb els peus del seu fill amb sabates de ballet
Adara ha compartit una foto de Martín abans de la seva classe de ballet | @adara_molinero, Instagram

Fa pocs dies l'exhostessa compartia al seu perfil un truc que li havia servit perquè el seu fill conciliés el son. Adara va pensar que seria bona idea mostrar-ho a la seva comunitat de seguidors per si algú se sentia identificat i podia servir-li. En concret, es tractava d'oli pensat per afavorir el son i la relaxació, que en el cas de Martín va funcionar perfectament.

D'altra bands, Molinero, que evita parlar d'Hugo Sierra a la seva faceta com a pare de Martín, fa pocs dies no va aguantar més i va explotar. «Fa 3 anys que callo», escrivia. La finalista de 'Supervivientes' es va desfogar en explicar que el seu ex amb prou feines veu Martín.

«Des que em vaig separar veu el seu fill 4 dies al mes», explicava visiblement enfadada davant del comportament d'Hugo envers el seu fill. «Aquest mes veurà el seu fill un total de 3 dies!», reconeixia sense amagar la seva indignació.

Adara té clar quin tipus d'educació dona a Martín

Adara no comprèn com Sierra no passa més temps amb el seu fill. «És desesperant, només em queden ganes de plorar», ha reconegut davant d'una situació que a qui més perjudica és al petit. «Li dic que si us plau el vegi més i em diu que no pot».

La veritat és que Adara no se separa del seu costat i l'educa perquè «quan sigui gran sigui una persona independent i LLIURE», explicava ella mateixa. I apuntava més: «Que es dediqui al que vulgui, que li agradi el que vulgui...», afegia contundent.

Adara deixa clar que estarà sempre al costat de Martín «faci el que faci». Unes paraules que, segons explica, li diu cada nit, alhora que li fa «pessigolletes fins que s'adorm». «Quan rius, quan estàs trist, quan t'enfades...t'estimo sempre», ha conclòs la seva declaració d'amor.