Primer pla de la periodista Susanna Griso

El nou capritx de Susanna Griso: costa més d'un milió d'euros

Així és el seu nou i exclusiu xalet de la catalana Susanna Griso

Susanna Griso ha dit adeu a casa seva a La Moraleja (Alcobendas) i se n'ha anat a viure a Ciudalcampo, una de les urbanitzacions més exclusives del nord de Madrid.

El nou capritx de Susanna Griso és un exclusiu xalet, d'1,5 milions d'euros, a tan sols 15 minuts de la capital i amb excepcionals mesures de seguretat. Es troba en un entorn natural privilegiat com és La Dehesa Boyal, que forma part del Parc Regional de la Conca Alta del Manzanares.

Així és el nou caprici de Susanna Griso

Imatge de Susanna Griso i el seu gos al jardí de casa seva
És una zona residencial ubicada als municipis de San Sebastián de los Reyes i Colmenar Viejo | Instagram, @susannagrisooficial

Una zona residencial ubicada als municipis de San Sebastián de los Reyes i Colmenar Viejo amb unes espectaculars vistes de la serra madrilenya.

La parcel·la on està construït l'habitatge té 3.575 metres quadrats. La casa ocupa 441 metres quadrats de superfície.

El nou xalet de Susanna Griso és un exclusiu habitatge de dues plantes amb sis dormitoris, saló, cuina, biblioteca, sala de jocs i garatge amb traster incorporat.

A l'exterior, un ampli jardí al qual s'accedeix des d'un porxo de vidre. I una piscina una piscina on podrà gaudir del seu temps lliure amb la família.

La família nombrosa de Susanna Griso

Una meravellosa nova llar on compartir la seva vida amb els seus fills: Jan i Mireia, de 19 i 16 anys, nascuts del seu matrimoni amb Carles Torras. I Dorcette, la petita de 9 anys, que va adoptar a Costa d'Ivori el 2018.

Juntament amb la seva germana també va acollir, el 2019, Koudus, un jove procedent de Ghana que és un més de la seva família.

Tots ells es mudaran a aquest exclusiu xalet, on fa uns dies va ser vista amb la seva parella, Iñigo Rodríguez Afán de Ribera, amb qui fa un any que té una discreta relació.

L'empresari, de 52 anys, també és pare i té cinc fills, amb edats compreses entre els 26 i els 14 anys. Dos eren de la seva exdona, als quals va acabar adoptant. I, durant el matrimoni, van tenir tres fills en comú.