Primer pla de Nagore Robles plorant mentre parla mirant a càmera

Les llàgrimes de Nagore Robles: què passa i per què no està a la televisió

Molt emocionada Nagore ha comunicat el seu dràstic canvi de vida

Sense poder evitar l'emoció Nagore Robles ha compartit amb més d'1'3 milions de seguidors a Instagram el perquè de les seves llàgrimes i per què no està a la televisió.

La que exconcursant de 'Gran Hermano' i després presentadora i col·laboradora de televisió ha decidit fer un gir de 180º a la seva vida.

El motiu de les llàgrimes de Nagore Robles

Nagore ha fet un anunci a través de les xarxes socials, on ha trencat a plorar d'emoció en verbalitzar aquesta notícia que amb tantes ànsies esperava.

Han estat mesos agònics per a Nagore Robles, que ha vist moltes vegades perillar aquest particular somni que avui ja és una realitat.

La presentadora, col·laboradora i influencer ha pujat un vídeo, en què apareix amb llàgrimes d'emoció als ulls, anunciant que tenia alguna cosa molt important a dir. A continuació, Nagore ha compartit una publicació amb què ha revelat que es muda de casa.

“Per fi us puc explicar la meva nova aventura. Nash i jo ens mudem!”, ha començat dient al costat de la seva mascota.

Nagore Robles i Nash comencen un nou camí junts

“Aquesta serà la nostra nova llar on arribem amb molta il·lusió, ganes de calma i feliços de començar aquest camí junts”, ha continuat escrivint.

També ha explicat les raons de la seva mudança quan no feia ni dos anys que vivia en una casa al cèntric barri de Malasaña, de Madrid.

Ha confessat que la seva ment ara mateix li demana viure més a prop de la natura. I per això ha decidit començar una nova etapa a la seva vida.

Nagore Robles mirant a càmera somrient
Les llàgrimes de Nagore Robles | Mediaset

“Ara el cos em demana verd, molt verd i un altre ritme”, ha explicat juntament amb algunes imatges en què mostra la seva nova llar.

Hi podem comprovar que casa seva té un gran jardí exterior on poder gaudir de l'aire lliure, la natura i la pau que tant anhelava.

Però què ha passat amb el pis que Nagore Robles té al centre de Madrid?

“Tranquils, és llogada, la meva la deixo amb molta pena perquè la gaudeixi algun inquilí. I sigui tan feliç com jo durant aquests anys al centre de Madrid”, ha explicat ella mateixa sobre això.

Nagore Robles, lluny de la televisió

Nagore fa més d'una dècada que és a la televisió, des de la seva participació a 'Gran Hermano 11', el 2009. Durant anys ha estat una de les cares més habituals de Mediaset. Com a col·laboradora dels seus programes o fins i tot com a presentadora d'algun dels seus formats de Cuatro i Telecinco, com 'Pesadilla en el Paraíso'.

Nagore Robles jove a la casa de Gran Germà
Nagore Robles a Gran Hermano 11 (2009) | Mediaset

Però ara, la mudança de Nagore Robles arriba en un moment en què no té presència a la televisió.

L'exparella de Sandra Barneda fa uns mesos que està allunyada de la petita pantalla i centrada en altres projectes relacionats amb les xarxes socials. Entre ells el videopodcast 'Nos hemos liado', que presenta amb Alba Carrillo. O el seu darrer projecte, el podcast 'La casa de mi vecina' a la plataforma Podimo.

Amb més d'un milió de seguidors a Instagram ha aconseguit convertir les xarxes socials en una bona font d'ingressos.