Imatge primer pla de Terelu Campos cara neutra a l'exterior amb plantes al darrere

El contracte que Terelu Campos va intentar signar a esquena de María Teresa Campos

Surt a la llum el que Terelu Campos va fer signar a Gustavo Guillermo, la mà dreta de la seva mare

Terelu Campos i Carmen Borrego haurien signat un contracte de confidencialitat amb la mà dreta de la seva mare, sense que ella ho sabés.

Terelu Campos i Carmen Borrego sobre el fitxatge de Gustavo

El fitxatge de Gustavo a 'Gran Hermano VIP 8' ha posat en qüestió la veritable relació que té el concursant amb les filles de María Teresa Campos.

Si bé recordem, en un passat Terelu Campus i Carmen Borrego van acusar Gustavo de ser un talp als platós. Una acusació que el xofer va desmentir i va reconèixer que se sentia molt dolgut per la desconfiança que Terelu i Carmen tenien cap a ell.

Gustavo va tancar el contracte amb el reality de Telecinco dies abans de la mort de María Teresa, però no va avisar les germanes sobre el seu fitxatge a 'GH VIP 8' fins després de l'enterrament, que es va celebrar el 5 de setembre passat.

Ho va fer a través d'una carta i, segons Gustavo, Carmen Borrego el va trucar per animar-lo. No obstant, Alejandra Rubio va negar al principi aquesta trucada en nom de la seva mare, Terelu Campos, i de la seva tieta. Encara que aquest dilluns va reconèixer que: "la trucada es produeix per un altre motiu. I li diuen: 'Ja que entres, arriba a la final ."

El motiu real del seu distanciament

No obstant això, la distància entre les dues parts continua sent un tema candent en els estudis de Telecinco. Antonio Rossi va aprofundir en les possibles raons per les quals Terelu Campos i Carmen Borrego s'haurien distanciat de Gustavo Guillermo.

Segons el periodista, el desencadenant hauria estat un "contracte de confidencialitat que Terelu i Carmen li van fer signar a Gustavo i aquest va sentir que no confiaven en elll". Tanmateix, María Teresa Campos no era conscient del que estava passant a les seves esquenes.

"Aquest contracte de confidencialitat es fa al marge de María Teresa Campos. Teresa Campos no ho hauria permès mai", va explicar Antonio Rossi.

A més, el periodista va insinuar que tant Terelu com Carmen van sentir cert recel amb la portada que va publicar la seva mare amb Gustavo l'abril del 2022. Una imatge que anava acompanyada del titular "Gustavo és el fill que mai vaig tenir".