Primer pla de Jesulín de Ubrique molt emocionat durant la seva visita al programa 'Un año de tu vida' de Canal Sur

Una de les filles de Jesulín de Ubrique té problemes: el jutge ja ha decidit

La filla de Jesulín de Ubrique ha perdut la batalla legal contra Kiko Hernández

Julia Janeiro, la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, iniciava una batalla legal contra Kiko Hernández per diversos delictes contra l'honor. El motiu, unes declaracions que va fer sobre ella a 'Sálvame' quan va aconseguir la majoria d'edat.

A principis d'any, una jutgessa d'Arcos de la Frontera va condemnar 'Sálvame' i 'Socialité' per un "delicte d'intromissió il·legítima en el dret a l'honor, la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge" de la filla de Jesulín. La sentència afegia que aquests formats haurien de pagar ni més ni menys que 190.000 euros a la jove.

Post de Julia Janeiro d'Instagram el 5 de novembre de 2022
Julia Janeiro perd la batalla legal contra Kiko Hernández | @julsjaneiro, Instagram

A més, Kiko Hernández era condemnat a pagar 30.000 euros més per les seves declaracions sobre Julia Janeiro.

Contra aquesta sentència, el col·laborador de televisió va presentar un recurs d'apel·lació. I sembla que ara la justícia li ha donat la raó. Segons hem pogut comprovar, gràcies a la seva darrera publicació a les seves stories d'Instagram, el seu recurs ha estat admès.

“Un altre regal de casament…”

Com es pot llegir en la publicació compartida a les seves xarxes socials, el seu recurs ha estat estimat, per la qual cosa no haurà de pagar aquests 30.000 euros a Julia Janeiro.

Captura de l'story de Kiko Hernández on mostra l'escrit de nul·litat a la sentència de Julia Janeiro
Kiko Hernández guanya la batalla legal a Julia Janeiro | Instagram, @kikohernandeztv

"Estimem el recurs d'apel·lació formulat pel senyor Francisco Hernández Ruíz", comença l'escrit. "Declarem la nul·litat de la diligència d'ordenació que va acordar que s'emplacés mitjançant edictes a aquest senyor", continua.

I afegeix: "Acordem també la nul·litat de totes les actuacions posteriors a aquesta diligència d'ordenació, inclosa la sentència recorreguda”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, Julia té un termini de 20 dies per interposar un recurs de cassació davant del Tribunal Suprem, si així ho considera. Però Kiko ja està celebrant la seva victòria com a “un altre regal de casament…”.

“No penso formar part de la teleporqueria”

La "guerra" de Julia Janeiro amb Mediaset va començar l'abril del 2021, quan la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario va fer 18 anys.

A partir de llavors la seva cara es va despixelar als mitjans. I, malgrat que els seus pares sempre havien intentat mantenir-la lluny del focus mediàtic, es va convertir en protagonista de la premsa rosa.

Post de Julia Janeiro a Instagram posant en el seu viatge a Itàlia el 21 d'agost de 2023
Julia Janeiro perd la batalla legal contra Kiko Hernández | @julsjaneiro, Instagram

Una atenció que ella ha rebutjat, de moment. De fet, fa tan sols uns dies el seu nom apareixia entre els possibles candidats per participar a 'GH VIP 8'.

No obstant això, Julia va desmentir rotundament aquests rumors: "No aniré a cap reality. Absolutament totes les informacions que s'estan filtrant sobre la meva suposada participació en certs programes de televisió són totalment falses. Ho vaig dir en diverses ocasions i torno a recalcar-ho, no penso formar part de la teleporqueria, gràcies".