Imatge primer pla de Terelu Campos cara neutra a l'exterior amb plantes al darrere

Susanna Griso destapa què li ha regalat Terelu Campos a Pedro Sánchez

La catalana revela el motiu pel qual Pedro Sánchez va rebre les germanes Campos al palau de La Moncloa

Unes hores abans que se celebrés a Madrid la missa funeral en memòria de María Teresa Campos, les seves filles eren rebudes per Pedro Sánchez al palau de La Moncloa. Una visita que va sorprendre tothom i que va despertar una certa intriga sobre quin seria el motiu de la seva visita inesperada.

Aquest dimecres, només 24 hores després que es produís aquesta trobada a La Moncloa, Susanna Griso ha resolt l'enigma. A més, la presentadora de Barcelona ha descobert què li ha regalat Terelu Campos a Pedro Sánchez.

Muntatge amb les cares de Carmen Borrego, Terelu Campos i Pedro Sánchez
La presentadora de Barcelona ha descobert el regal de Terelu Campos a Pedro Sánchez. | GTRES, catalunyadiari.com

Susanna Griso resol l'enigma

A més de la seva sorprenent visita, les imatges captaven Terelu Campos entrant al palau de La Moncloa amb un sobre misteriós…

«Nosaltres ens n'hem assabentat i ho explicarem, i no ha estat a través d'elles», ha començat dient Gema López, col·laboradora d''Espejo Público'. A continuació, els deia als espectadors que revelarien el contingut d'aquest misteriós sobre: una fotografia de Pedro Sánchez amb María Teresa Campos amb una dedicatòria.

Pla mig Susanna Griso
La barcelonina destapa què li ha regalat de Terelu Campos a Pedro Sánchez. | Antena 3

Ha estat Pilar Vidal, col·laboradora també de la catalana, qui explicava com es va forjar aquesta visita, 20 dies després de la mort de María Teresa Campos. I quan Pedro Sánchez va convidar Carmen i Terelu al palau de La Moncloa.

El regal de Terelu Campos a Pedro Sánchez

«A mi Carmen Borrego em va explicar ahir això del sobre de Pedro Sánchez. Quan ell va anar al tanatori a veure-les per donar-los el condol, ell va recordar amb elles l'última entrevista que li havia fet María Teresa Campos al seu últim programa a Telecinco. I que va ser l'entrevista prèvia a la seva arribada a la presidència», ha dit Vidal al programa de la barcelonina.

Sembla que les filles de María Teresa Campos li van prometre que li farien arribar una foto de la seva mare. «I Pedro Sánchez va dir: "No, no, vull que vingueu a La Moncloa per donar-me-la"», explicava la col·laboradora. «Elles no volien que se sabés que anaven a La Moncloa», concloïa Pilar Vidal.

Terelu Campos i Carmen Borrego arribant al Tanatori de La Paz (Madrid), vestides de negre i agafades de la mà, per acomiadar la seva mare, María Teresa Campos a 5 de setembre de 2023
Pedro Sánchez va acudir al tanatori per donar el condol a les Campos. | Europa Press

Aquesta inesperada trobada tenia lloc 20 dies després de la mort de la comunicadora, amb qui Pedro Sánchez tenia una molt bona relació. De fet, quan es confirmava la trista pèrdua de la periodista, no va dubtar a fer un lloc a la seva agenda per anar al tanatori i oferir el seu condol a la seva família.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!