Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Urdangarin i Borbó amb rostre seriós en sortir de l'església

La vida d'Irene Urdangarin fa un gir inesperat gràcies al seu germà Juan

Irene Urdangarin seguirà els passos del seu germà gran

Fa uns dies, va sortir a la llum la inesperada notícia que Irene Urdangarin, finalment, no cursarà els seus estudis universitaris a la prestigiosa universitat École Hôtelière de Lausanne. Aquesta decisió de la jove, segons la periodista Paloma Barrientos, hauria estat perquè no arribaria la nota d'accés per cursar aquest grau.

Però, per no estar un any sencer sense res per fer, la jove ja ha trobat el pla ideal per ocupar el seu temps: treballar com a voluntària a països tercermundistes, poc desenvolupats. Un camí que ja va prendre al seu dia el mateix Juan Urdangarin, que haurà estat tot un referent per a la seva germana petita.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Irene Urdangarin, darrere dels passos de Juan Urdangarin

Quan Juan Urdangarin va acabar el grau en Relacions Internacionals a la Universitat d'Essex (Regne Unit) va decidir emprendre un nou rumb que va canviar la seva vida. Tant a la infanta Cristina com a Iñaki Urdangarin els va comunicar que es prendria un any sabàtic per exercir com a voluntari a Cambodja.

Primer pla de Juan Urdangarin amb el rostre molt seriós
Juan Urdangarin ha fet moltes tasques humanitàries en els darrers anys | GTRES

I allà va estar el jove, allunyat de tot focus mediàtic i dedicant el seu temps per complet a labors humanitàries. L'experiència d'ajudar els altres va provocar que el jove acabés guanyant la fama de ser el membre més solidari de la família reial.

I és que, després del seu viatge al país asiàtic, es va desplaçar fins a l'Índia, on també el germà d'Irene va voler aportar el seu granet de sorra. Una trajectòria de la qual va adquirir molts coneixements i de la qual ara ha volgut fer partícip la seva germana petita.

Foto de Juan Urdangarin, al costat dels seus germans Pablo i Irene, en el funeral del rei Constantí de Grècia
Irene Urdangarin té com a exemple seguir el seu germà gran | Europa Press

Irene Urdangarin hauria rebut els consells del seu germà

Com bé recull el mitjà E-Notícies, «Irene estarà fora d'Espanya durant una temporada per aprofitar l'any i ha pensat que era un bon moment per dedicar-se a feines humanitàries».

Segons ¡Hola!, es dedicarà a «explorar món, tot i que encara no hi ha data clara». El que sí que sabem és que això tindrà lloc un cop passat el Nadal, ja que abans haurà d'atendre algun compromís. Entre ells, assistir al casament d'un dels seus cosins a Barcelona i al 18è aniversari de la seva cosina, la princesa Elionor, aquest mes d'octubre.

A més a més, segons confirma Vanitatis, Juan Urdangarin, segons sembla, ha tingut molt a veure en aquesta decisió de la jove. L'hauria influenciat a prendre aquest camí que tant li interessaria també per conèixer nous mons i guanyar més experiències. És clar que ell sap molt bé com aconsellar-la, ja que trajectòria no li ha faltat.