Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços

Bertín Osborne aclareix finalment si s'ha enamorat de la mare del seu nou fill

Bertín Osborne trenca el seu silenci i explica quina relació té amb Gabriela Guillén en aquest moment

Bertín Osborne està fart de totes les xerrameques. El presentador ha decidit posar punt final als rumors i ha explicat quina és la relació actual amb Gabriela Guillén, la mare del seu fill.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Bertín Osborne serà pare del seu sisè fill

Bertín Osborne fa els 69 anys aquest mes de desembre. El famós presentador ha tingut una vida plena d'amors i té cinc fills, fruit dels seus dos matrimonis.

Sandra Domecq va ser el primer amor de Bertín Osborne i van tenir tres precioses nenes: Alejandra, Eugenia i Claudia. Encara que no podem oblidar en Cristian, el fill de la parella que va morir als braços de Bertín al poc temps de néixer per un problema al fetge. Bertín Osborne va parlar sobre com la mort del seu primer fill el va afectar a ell i a la seva dona.

Després de separar-se, Bertín va tornar a casar-se amb Fabiola Martínez  El matrimoni va tenir dos fills: Kike i Carlos. Tot i això, el gener de 2021, van anunciar una separació amistosa pel bé dels seus fills en comú.

Ara Bertín Osborne tornarà a ser pare, aquesta vegada amb Gabriela Guillén. Des de l'anunci, el cantant ha estat el centre d'atenció i això ha fet que  amors del passat tornin. Aquí és on entra Encarna Navarro, l'exconcursant d''Operación Triunfo' que assegura haver tingut una relació amb Bertín durant 15 anys. Una relació que el presentador nega rotundament.

Imatge de Bertín Osborne assegut al sofà a una entrevista per Telecinco. Porta una camisa amb un estampat blau i de fons hi ha un arbre de Nadal amb llums enceses
Bertín Osborne nega la seva aventura amb Encarna Navarro | Telecinco

Bertín aclareix els rumors sobre la seva relació amb la model

Durant la darrera setmana, ha sonat amb força una possible reconciliació entre Bertín Osborne i Gabriela Guillén. Fins i tot han parlat d'una cita recent a Madrid. Bertín ha estat el primer a negar aquests esdeveniments.

Segons el cantant, des del mes de juny passat que no ha tornat a veure la model i s'ha mostrat molest per tots els rumors que han sorgit arran de la notícia. Bertín ha enviat un missatge a Pipi Estrada mentre el periodista estava al plató de 'Fiesta': "De veritat que no hi ha ningú més assenyat que tu? És tot una broma?".

Per a Bertín Osborne, està sent molt dur escoltar la premsa parlar sobre la seva vida privada tan a la lleugera. "No sé si riure'm o plorar", sentencia. Amb relació a Gabriela Guillén, el presentador reconeix que “ara tenim bona relació pel nostre nadó”.

A més, ha reconegut que mai la podria contra la paret: "Com no l'he d'estimar si m'ha donat el més important de la meva vida, que és el meu fill?", ha assegurat.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre en un esdeveniment
Bertín Osborne ha reconegut que, malgrat tot, es tenen apreci | Europa Press

Uns dies després d'aquesta declaració, Gabriela Guillén va anar a urgències perquè tenia la tensió baixa. Més tard va publicar un missatge significatiu a Instagram, ja que l' embaràs li està resultant molt complicat :

"La depressió és una malaltia molt greu. Siguem més empàtics amb les persones, cadascú tenim els nostres problemes i moltes vegades creiem que no som capaços de superar, en un procés molt llarg de recuperar. Amb una paraula pots ajudar o destruir algú", va escriure.