Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Borja Prado amb les instal·lacions de Telecinco al fons

Borja Prado es reuneix amb la infanta Cristina i Telecinco pren una decisió

La cadena va fer cas omís a la trobada entre Borja Prado i la infanta Cristina

Dissabte passat, Borja Prado i la infanta Cristina es van reunir inesperadament per un motiu de pes. I és que, tots dos van coincidir al casament de Javier Prado, fill mitjà del president de Mediaset España, i Catalina Vereterra.

Un enllaç que va tenir massa repercussió mediàtica, ja que no només contreia matrimoni el fill d'un dels homes més importants del nostre país, sinó perquè també hi van assistir uns 800 convidats. Un nombre força elevat compost per, la majoria d'ells, empresaris i celebritats conegudes.

A aquest esdeveniment exclusiu, com hem esmentat, va anar per sorpresa la infanta Cristina, amb qui manté una relació d'amistat amb el mateix Borja Prado.

Però el que ningú s'imaginava era que Telecincoprengués una decisió important respecte al casament. I és que la cadena va decidir no retransmetre-la en directe, tot i tractar-se de l'enllaç del fill del president de la cadena.

Imatge de Javier Prado, fill de Borja Prado, amb Catalina Vereterra al seu casament el setembre de 2023
Per a sorpresa de molts, el casament del fill de Borja Prado no va ser tema a Telecinco | Europa Press

El casament del fill de Borja Prado no va ser notícia a Telecinco

En tractar-se d'un casament força exclusiu on van assistir molts rostres coneguts del nostre país, s'esperava que fos notícia. I més si hi havia la infanta Cristina pel mig, que en aquests moments és tema d'actualitat pel seu imminent divorci amb Iñaki Urdangarin. Però, finalment, aquest esdeveniment no va ser notícia a Telecinco.

Mediaset España hauria pres aquesta determinació, segurament, per no «fer malbé» aquest dia tan important per al fill de Borja Prado. I és que no és el mateix estar envoltat de càmeres i reporters que passar aquesta celebració a la més absoluta «intimitat».

Així doncs, la cadena, en lloc de parlar-ne, va optar per tractar altres temes menys interessants, com l'amant de Bertín Osborne i el presumpte estil de vida que portaria Gianmarco Onestini.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Telecinco fa cas omís a Borja Prado i a la infanta Cristina

No hi ha cap dubte que a l'audiència li hagués agradat veure la infanta Cristina en directe i poder sentir tot el que havia de dir sobre la seva imminent separació. Fins i tot hauria estat interessant escoltar el mateix Borja Prado, un dels protagonistes inevitables del casament.

Imatge de la infanta Cristina, feliç, amb Borja Prado i la dona d'aquest al casament de Javier Prado i Catalina Vereterra al setembre el 2023
A l'audiència podria haver-li interessat la presència de la infanta Cristina a l'enllaç | GTRES

També podria haver cridat l'atenció de l'audiència veure en directe la veritable relació entre la infanta Cristina i Prado. I és que sabem que tots dos són molt propers perquè el pare d'aquest darrer va ser l'administrador privat del rei Joan Carles I, però la veritat és que no en tenim més detalls.

Tot i això, Mediasetva decidir privar els teleespectadors d'aquest privilegi i, al final, l'enllaç va passar a ser un assumpte molt discret.