Muntatge fotogràfic entre una imatge de Gerard Piqué i una de Shakira

La dinerada que guanyaran Shakira i Piqué per la venda de les seves cases de Barcelona

L'exparella haurà de repartir-se la fortuna

Gerard Piqué i Shakira continuen al punt de mira. Després de més de 15 dies des de la publicació del seu polèmic últim tema, 'El Jefe', ha arribat el moment en què la cantant i l'exfutbolista es reparteixin diners.

Tal com ha avançat el Principal, l'exparella compartia tres cases a Barcelona. Unes cases que ara mateix es troben a la venda. Aquestes pertanyen a les que van adquirir a la capital catalana durant els seus més de deu anys de relació.

Per un valor de més de 15 milions d'euros, Shakira i Piqué estan movent fils per vendre aquestes propietats. Segons indica el mitjà esmentat anteriorment, l'exparella s'ha posat d'acord per prescindir d'agències immobiliàries i vendre les propietats de la manera més discreta possible.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Joan Piqué tindrà la darrera paraula

Mentre tots dos avancen per separat amb les seves vides, segueixen estant sempre al punt de mira. Ara, els més de 17 milions que hauran de repartir per la venda dels 3 immobles és el que els situa al focus mediàtic.

Gerard Piqué ja compta amb una nova mansió als afores de la ciutat comtal. Ara viu a prop de la muntanya de Cabrils, en una mansió amb Clara Chía. Mentre l'exfutbolista busca casa a Miami, Shakira ja en té.

La cantant viu a Miami amb els seus dos fills, Milan i Sasha i fins i tot volia que s'instal·lessin alguns dels amics catalans dels nens. Mentre tot això no és possible, les propietats de Barcelona segueixen en venda i Joan Piqué tindrà l'última paraula.

El pare de l'exfutbolista tindrà l'última paraula perquè és ell l'administrador de l'entitat a què pertanyen. Així doncs, en cas que algú estigui interessat en algunes de les propietats Gerard Piqué, seria el primer a saber-ho, ja que el seu pare serà qui li comuniqui la notícia.

A més, els versos que recentment la colombiana li ha dedicat al seu exsogre no l'ajuden a tenir-hi una bona relació, ja que ella li ha desitjat el pitjor. Possiblement, va ser la venjança per haver forçat la seva sortida de Barcelona, ja que ell era l'administrador de la casa on era.