Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre en un esdeveniment

El missatge de Bertín Osborne a Pipi Estrada que aclareix el seu projecte de vida

Bertín Osborne ha trencat el seu silenci i ha confessat la veritat

Bertín Osborne decidia trencar el seu silenci i pronunciar-se sobre l'última hora de la relació amb Gabriela Guillén. En els darrers mesos el presentador de 'Mi casa es la tuya' ha estat envoltat de nombroses polèmiques que l'han situat en una posició complicada.

Tothom parla i continua parlant dels darrers esdeveniments a la seva vida i sembla que Bertín se n'ha cansat. Per posar fi a tantes especulacions, el cantant de ranxeres enviava un missatge a Pipi Estrada per aclarir moltes coses sobre la seva vida.

Bertín Osborne trenca el seu silenci

Bertín Osborne sembla estar sobrepassat pels darrers rumors sobre la seva vida amorosa. Si bé la seva història amb Gabriela va ser molt criticada, no ho han estat menys els seus idil·lis posteriors. Han estat diverses les dones que han afirmat haver tingut relacions amb ell i Osborne optava per desaparèixer.

Des que es va confirmar l'embaràs de la fisioterapeuta, el presentador va decidir marcar les distàncies. Les seves paraules cap a la futura mare del seu sisè fill van ser molt criticades i Bertín es va mantenir al marge d'entrar en enfrontaments.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre de perplexitat al carrer
Bertín ha confirmat que fa mesos que no veu Gabriela. | Europa Press

Tot i això, l'últim moviment de Guillén va fer saltar totes les alarmes. Segons va publicar en exclusiva Diez Minutos, l'empresària i Bertín s'havien vist a la casa que el cantant té a Madrid. Aquesta inesperada cita va donar peu a tota mena de rumors sobre una possible reconciliació de la parella.

Ara, ha estat Bertín qui explicava què hi havia de debò en allò que van publicar diversos mitjans de comunicació. Ho feia a través de Pipi Estrada, qui rebia un missatge de Bertín en ple directe a Fiesta fa una setmana.

El sevillà admetia el seu parador confessant que era a Portugal, concretament a «la finca d'un amic caçant». El fet d'estar lluny de casa no li ha impedit ser coneixedor dels rumors que circulen i opinava «no sé si riure o plorar».

El més sorprenent de tot arribaria al final del missatge on Bertín reconeixia no haver vist la paraguaiana des de feia mesos. «Des del juny no veig Gabi», per tant quedava descartada de ple la suposada cita que va tenir lloc fa setmanes.

Bertín Osborne reprèn la seva vida malgrat els rumors

Amb aquest missatge l'ex de Fabiola va confirmar que fa mesos que no veu la mare del seu futur fill. Es desconeix si això també fa referència al contacte per telèfon i si Bertín sap els problemes que ha tingut Gabriela. Recordem que fa poc l'empresària va acudir a urgències a causa d'una baixada de tensió.

Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços
Gabriela Guillén i Bertín no estan junts. | GTRES, E-Noticies

Tot i això, una publicació seva després de la visita a l'hospital feia saltar totes les alarmes sobre quina en podria ser la causa real. «La depressió és una malaltia molt greu, siguem més empàtics. Cada una tenim els nostres problemes i moltes vegades creiem que no som capaços de superar. Amb una paraula pots ajudar o destruir algú», va sentenciar.

Mentre això passava i a Espanya sortien nombroses dones parlant sobre Bertín, aquest va posar terra pel mig. Del seu missatge se'n desprèn que ha optat per continuar amb la seva vida i confiar que la tempesta cessarà. Ara bé, això podria no ser així, ja que, segons Amor Romeira, a part de Chabeli i Enna «és probable que en surti una altra». Així, el futur no sembla molt tranquil per al presentador, que intenta que els rumors no l'afectin gaire.

De fet, en el missatge que va enviar a Pipi fins i tot va arribar a demanar «seny», conscient de com les coses s'estaven sortint de mare. Tocarà esperar per veure com es desenvolupen els esdeveniments i si les coses es compliquen encara més.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!