Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ion Aramendi assenyalant a càmera durant el primer debat de GH VIP a Telecinco

Les audiències d'ahir confirmen que Ion Aramendi ha aconseguit una cosa impossible

Les audiències d'ahir reflecteixen la bona feina de Ion Aramendi a 'GH VIP'

Les audiències d'ahir continuen demostrant que hi ha un presentador de Telecincoque salva els mobles a la cadena de Fuencarral.

El cert és que aquesta nova temporada 2023/2024 s'ha iniciat d'una manera que els directius de Telecincono esperaven. I era que 'Gran Hermano VIP' punxés de forma alarmant a les seves gales del dijous.

Malgrat no ser un càsting del tot espectacular, des de Mediaset creien en la tornada de 'GH VIP 8'. Després de quatre anys sense aparèixer per la graella de Telecinco, pensaven que donaria els seus fruits més aviat que tard.

Després de posar al capdavant del 'reality' Marta Flich, nova en aquests formats, a Telecinconomés li queda agafar-se a un dels seus pilars: Ion Aramendi.

Les audiències d'ahir reflecteixen que Ion Aramendi ha tornat a reflotar 'GH VIP 8'

El presentador basc està obtenint unes dades que cada vegada posen més en dubte l'elecció de Marta Flich per a les gales del dijous. Unes gales en què no està a l'altura i l'audiència no està acompanyant en excés aquesta presentació irregular de la comunicadora.

Ion Aramendi rostre alegre presentant el primer debat de GHVIP8
Ion Aramendi ha vist que ha tornat a liderar les audiències. | Telecinco

Sobre la gala que s'emet el dijous, l'audiència se'n van ressentint més i més. Fins i tot, el dimarts, on Telecincohavia donat la possibilitat de presentar a Marta Flich, no va tenir l'efecte desitjat i han acabat per anul·lar aquesta gala de 'Límite 48 horas.

El cas és que Ior Aramendi, que condueix des del primer dia 'El Debate de GH VIP 8', va tornar a obtenir aquest diumenge 1 d'octubre unes audiències espectaculars. I va liderar la nit televisiva amb un 13 % de quota de pantalla i 1.090.000 espectadors de mitjana.

De fet, els seus competidors, 'Salvados' a La Sexta (6,9 % i 880.000 espectadors) o 'Cuarto Milenio' a Cuatro (6,2 % i 711.000 espectadors), no van superar Telecinco. Tampoc ho va fer 'Secretos de familia' a Antena 3(10,7 % i 1.016.000 espectadors), que s'hi va quedar per darrere de l'espai de Mediaset.

Les audiències d'ahir deixen clar que 'GH VIP' lidera diumenge a la nit

La pel·lícula de La 1 'Wonder Woman' va ser la que va obtenir un nombre més gran d'espectadors, 1.285.000. Tanmateix, es va quedar per sota quant a quota de pantalla amb un 11,4 %, a 1,6 punts de 'El Debate de GH VIP 8'.

Captura de 'GH VIP' al saló amb tots els concursants
Les audiències d'ahir tornen a fer líder el 'reality'. | Mediaset

Així doncs, és obvi que Ion Aramendi està guanyant més pes a la cadena, a escala general, i en aquest 'reality' de manera particular. No seria estrany que tot canviï si aquest dijous Marta Flich continua sense reflotar aquestes fluixes audiències (11,6 % i 825.000 espectadors) que està tenint a la gala principal de 'GH'. I és que Aramendi es podria posar al capdavant de la mateixa la setmana que ve.

Ion Aramendi és el presentador més ben valorat de la cadena de Fuencarral

I és que Ion Aramendi no ha fet més que liderar tots els debats que ha presentat fins ara en aquesta nova edició de 'GH VIP 8'.

Marta Flich i Ion Aramendi amb el logotip de GH VIP de fons
El presentador basc és el preferit per l'audiència davant el detriment de Marta Flich. | Mediaset

El darrer debat va ser més dinàmic i entretingut a ulls dels espectadors que quan han vist presentar el 'reality' a Marta Flich. I és que s'han queixat de les successives pauses publicitàries i la falta d'improvisació de la presentadora en certs moments.

Veurem quina decisió pren Telecinco, perquè actualment Ion Aramendi i Marta Flich són el dia i la nit pel que fa a rendiment televisiu. Podria estar a la cantonada un canvi de rumb en aquest 'reality', que està acusant l'absència d'una figura d'aquests programes de telerealitat: el català Jorge Javier Vázquez.

Un comunicador que precisament fa uns dies es quedava sense el programa que presentava des de fa poques setmanes, Cuentos Chinos. I qui sap si en algun moment la cadena podria trucar al de Badalona per tornar a presentar alguna de les gales de 'GH' d'aquí que s'acabi el 'reality'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!