Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Oriana Marzoli amb rostre seriós

Oriana Marzoli envia una nova advertència contra 'GH VIP': amenaça d'explicar-ho tot

Oriana Marzoli, indignada pel tracte ha rebut al 'reality'

Oriana Marzoli ha tornat a recórrer a les xarxes socials per defensar-se i explicar què ha passat realment amb el seu abandonament a 'GH VIP'.

De fet, la 'influencer' insisteix que la producció del 'reality' amaga el vertader motiu pel qual ha volgut abandonar. A més, Oriana no pensa permetre que ningú vagi a televisió a parlar-ne malament, per la qual cosa ha enviat una clara advertència contra el 'reality'.

Oriana Marzoli en un enfrontament amb Álex Caniggia a la casa de GH VIP
Oriana Marzoli desmenteix el seu abandonament a 'GH VIP'. | Mediaset

La 'influencer' estaria fent referència a la intervenció del seu ex, Iván González, que a 'Fiesta' no dubtava a atacar-la. El col·laborador assegurava que la seva relació amb Oriana és força inestable i que tampoc no el sorprèn que ella hagi volgut abandonar.

«M'envien vídeos de gent que parlarà malament del meu fals abandonament. Gent que treballa a la cadena dient que desmuntarà 'la meva mentida'», comença el nou comunicat que la jove ha emès a Instagram. Això quan només fa uns dies amenaçava de prendre mesures legals i deixava molt clar que tot estava a les mans dels seus advocats per un suposat incompliment de contracte.

Oriana Marzoli declara la guerra a 'GH VIP'

I és que Oriana Marzoli acusa ara la producció d'estar manipulant certs vídeos que han sortit a la llum a les xarxes socials. De la mateixa manera, hauria exigit a 'GH VIP' que posin «el vídeo real, íntegre, complet, des que va entro al confessionari fins que surto per parlar amb la gent de producció. Després torno a entrar a casa a assajar el ball de la prova setmanal», ha destacat.

Oriana Marzoli i Álex Caniggia en un enfrontament a la casa de GH VIP
Oriana Marzoli envia un nou comunicat. | Mediaset

Així, la 'influencer' insisteix que ella mai no va voler abandonar, sinó que s'hi va veure forçada. «Que expliquin què se'ns va demanar als concursants abans d'entrar al 'reality', quines normes no estaven sent atacades», ha remarcat. I ha destacat que és «molt fàcil pujar un vídeo editat».

Oriana deixa clar que de la seva boca mai no ha sortit la paraula 'abandonament' i ha exigit que deixin d'usar la seva imatge per guanyar audiència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!