Primer pla de Toni Cruanyes

El gest de Toni Cruanyes al 'Telenotícies' que ha deixat l'audiència en xoc

Toni Cruanyes ha deixat l'audiència de pedra per les seves paraules

Toni Cruanyes ha deixat sorpresa l'audiència de TV3. Ha estat aquest divendres, 29 de setembre, a l'edició del 'Telenotícies Vespre'.

El popular presentador de TV3 no dubtava a reaccionar davant d'un gest inadequat. El corresponsal Víctor Prats era al concert de Joaquín Sabina al Palau Sant Jordi de Barcelona. I en el moment de la connexió, un espontani va decidir marcar-se un 'calb'.

Un fet que, de manera enginyosa, decidia comentar Toni Cruanyes des del plató del 'TN Vespre' a TV3. I que va deixar l'audiència de la cadena catalana sense paraules.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Toni Cruanyes reacciona al gest en directe

Toni Cruanyes ha deixat de pedra l'audiència de TV3. Aquest divendres, 29 de setembre, coincidien diferents esdeveniments a Catalunya. El primer de tots, el partit del Barça a l'Estadi Olímpic.

Tot i això, ahir també va ser el dia escollit perquè Joaquín Sabina s'acomiadés del Palau Sant Jordi de Barcelona. Just per cobrir l'esdeveniment, TV3 enviava el corresponsal Víctor Prats.

Imatge primer pla de Toni Cruanyes amb la barba gris
Toni Cruanyes respon al gest d'un espontani en directe. | TV3

Ha estat llavors quan un espontani ha decidit aparèixer a càmera marcant-se un 'calb' mentre cridava 'Barcelona'. Un fet que el corresponsal decidia ignorar i continuava com si res no hagués passat.

El que no va deixar passar l'ocasió, però, va ser el mateix Toni Cruanyes, que va contestar amb una reacció molt enginyosa. Va ser ja a l'espai d''El temps', amb Tomàs Molina. Parlant de la lluna plena d'ahir divendres, Toni Cruanyes aprofitava per recordar el moment.

«En el directe, al nostre company Víctor Prats també li han ensenyat la 'lluna plena'», feia broma Toni Cruanyes amb Tomàs Molina.

L'audiència al·lucina

L'home del temps de TV3 també decidia recuperar la imatge del moment al compte de Twitter. «Està clar que aquesta nit hi havia lluna plena... Què us sembla?», publicava Tomàs Molina.

Un gest que també ha estat àmpliament comentat a les xarxes socials. Són molts els que han continuat fent broma com Tomàs Molina i Toni Cruanyes.

«Jo diria que per primera vegada es veuen dues llunes», deia un usuari comentant la publicació de Tomàs Molina. «Però molt plena», feia broma un altre usuari.

Altres han volgut destacar el paper del corresponsal al moment dels fets. «Em va semblar espectacular com Víctor Prats va seguir com si res...».

Sens dubte, un moment inesperat al 'Telenotícies Vespre' de TV3 amb una resposta enginyosa per part de Toni Cruanyes.